GK Covergirls

Kirsty Hyster är en av tre som får vara covergirls för GK detta år. Kirsty är 17 år och har hållt på med cheerleading i 11 år. Hon går just nu i laget Cheer Tyme All Stars, som har sitt gym i Mechanicsburg, Pensylvania. I sitt lag är hon topp och "tumbler", hon gör alltså mycket gymnastik i programmet. Hon går sista året i high school men vet ännu inte var hon ska gå på college någonstans.





Victoria Solorzano
är en av GK's covergirls för deras katalog 2010. Victoria är 16 år och har hållt på med cheerleading 13 av de åren. Hon började alltså när hon var bara 3 år! Hon har gått i California Allstars i 9 år, och just nu går hon i deras small senior level 5-lag. Laget tävlar ungefär 10-12 tävlingar per år. Ganska stor skillnad jämfört med oss här i Sverige!

 



Tränare för laget är Shawn Miller och Tannaz Emamjomeh. Tannaz var ju faktiskt i Uppsala på cheer camp förra hösten!





GK's andra covergirl heter Jamie Burke. Hon är 17 år och har gått på cheerleading 11 år av sitt liv. Jamie har alltid gått i Maryland Twisters, och just nu går hon i deras mest kända lag - F5 (large senior level 5)! Hennes lag tränas av True Hall, Angel DeJesus och Tara Cain. F5 är kända för att ha bytt dräkter många gånger de senaste åren. Just nu har de två dräkter som de byter mellan, eftersom amerikanska tävlingar nästan alltid består av två dagar. En dräkt har de på första dagen, prelims och dräkten på bilden är den de har på finaldagen.

Jamie går sista året i high school, alltså kommer hon börja på college nästa år. Hon har sökt och kommit in på University of Maryland, både som student och cheerleader.



Här har ni katalogen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0