Cheerleader i SYTYCD!

I den pågående säsongen av tv-programmet So You Think You Can Dance finns det en deltagare som är all-star cheerleader! Roligt att det finns en sådan representerad i programmet, även om det inte handlar om cheerleading just där. Det lyser dock igenom ibland, som på uttagningen då hon gjorde vad domarna kallade "assisterad arabesque", men som vi kallar scale. På SYTYCD hemsida har de lagt upp varje deltagares "signature move", och hennes är "back split", eller som vi kallar det scorpion/spike.

Vem är den här personen då? Jo, hon heter Lauren Froderman. Hon är 18 år och kommer från Phoenix. Tyvärr vet jag inte vilket lag det är hon går i. Det finns flera riktigt bra all-star lag i Phoenix, bland annat Nor Cal Elite, American Elite och Elite Cheer and Dance (haha what's up med Elite?). Det finns även mindre gym, så det är svårt att veta. Kanske nämner hon det senare i programmet!

Jag tittar på programmet vart eftersom det visas på tv, alltså inte på internet. Så jag kan inte inte spoila något för er ;) I båda filmerna här under nämner hon cheerleading.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0