Power Cheer & Dance

Eagles
Fyra gånger det här året har jag sett Eagles framföra sitt program, och varje gång har de levererat och satt det näst intill klockrent. Jag har ett ord... Solid! Otroligt rent program, men samtidigt med svåra saker - man kan inte annat än gilla de, punkt slut!
Eagles är det lag i Sverige som funnits längst, och har absolut flest medaljer. Vad säger ni om sju SM-guld på åtta år? I år var inget undantag, då de tog hem DM-guld, SM-guld och MVP. De skulle även tävlat som Team Sweden på ICU Worlds och som klubblag på IASF Worlds, men de stoppades likt D5. EM är deras tävling, deras chans att visa alla utanför Sverige vilka de är och vad de kan!
Laget tränas av Karolina Olovsson och Lotta Samuelsson.



Film från SM 16 maj.



Fabest 5ive

Första året den här group stunten tävlade kallade de sig Faber 5ive, och då kammade de hem DM-guld, SM-guld och EM-brons. 07-08 tog de namnet Fa(best) 5ive och sedan dess har de tre DM-guld, två SM-guld, ett EM-brons och tre MVP's (ett varje år) i fickan. Förra året blev det inget EM för group stunten, men det stoppade de inte att ge allt i år istället. Group stunten består av Mikaela, Sara, Nilda, Mindy och Melissa. Kör hårt tjejer!



Film från SM 16 maj.



Kommentarer
Postat av: Karolina

Gulle Ida!

2010-06-22 @ 08:41:34
URL: http://karoliiinas.blogg.se/
Postat av: Lovisa allstars

Big love! <3 :D

2010-06-22 @ 13:23:40
URL: http://lovisis.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0