Dig it design studio


Dig It, som är Sveriges första leverantör av cheerleadingdräkter och även en dans- och gymnastikaffär i Uppsala, har nu kommit ut med sin design studio på hemsidan. Där kan man själv välja modell, material och allt annat och beräkna vad det kostar. Klicka på bilden ovanför för att komma till design studion, där ni även hittar träningskläder och en del annat!

Dig It är leverantör av GKs dräkter, som blivit väldigt populära i USA det senaste året. Lag som Top Gun, California Allstars, Maryland Twisters, Spirit of Texas och Cheer Tyme har dräkter därifrån!



GKs dräkter är nästan alla i blankt tyg och med mycket "stenar" på. Detta har tidigare inte varit tillåtet i Sverige. Såhär står det på Dig Its hemsida angående dräkter och regler i Sveige:

Regler för tygval

När ni ska välja tyg i designstudion så finns det fler godkända tyger än "dry tech". Men TK önskar ge ett godkännande för säkerhets skull. Så kontakta oss på Dig It eller direkt till TK om du är osäker på vad som gäller vid val av tyger.

Regler för brodyr, pärlor, diamanter med mera

Diamanter är INTE godkända ännu i Sverige. Däremot går det utmärkt att byta ut det mot brodyr eller tryck. De flesta modellerna i katalogen har pärlor på ex bröstet mm, men observera dessa är utbytbara mot brodyr eller tryck!

När ni designat klart

Skicka er logo till oss via mail och beskriv färger, storlek, placering av logo, om det ska vara brodyr eller tryck, så får ni en rätt prisbild. Logon är ej inkluderad i priset i designstudion då varje logo är unik!


Kommentarer
Postat av: Sara

Det går inte att klicka på länken :S Man kommer aldrig till hemsidan.

2010-09-10 @ 21:42:35
URL: http://sarilee.devote.se
Postat av: Ida

Sara: Nu funkar det!

2010-09-11 @ 01:39:59
URL: http://youbetterwork.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0