Fierce Update



Haha, jag DÖR! Klockrent. För er som inte är så insatta kommer här lite förklaringar.


Maryland Marlins Tsunami är ett "up and coming"-lag i large senior. Deras voiceover "I hope you don't drown" har ifrågasatts en del.


Erica Levy är (var?) point flyer och point jumper i Stingray Orange.


Paul Beck är en känd cheerleader från Stingray Allstars. Han går numera på college. Bilden är lånad från hans Facebook.


California Allstars coed-lag har under säsongen velat fram och tillbaka vilken klass de ska tävla i. Nu har de bestämt sig för gott att tävla i unlimited coed.

Arabian är en halvskruv man ofta gör mitt i en länga, till exempel rondat flickis arabian rondat flickis fullskruv. Man använder det för att göra längan svårare. Jag tror Ida Knudsen är den enda som gjort detta i Sverige.


Stingray Allstars är kända för att vara extremt cleana, inte "fierce". Alltså brukar de inte slänga med håret etc. Bild tagen av Jamie Christian.

Om en vecka är det dags för Jamfest där alla topplag i large senior kommer mötas. I år är det jämnare än någonsin, så vem som helst kan vinna!


Maddie Gardner är, vilket alla vid det här laget bör veta, cheerleader i Cheer Extreme Senior Elite. Klippet är dock från en match hon var på med sitt skollag. Bild lånad från Maddie Gardners Facebook.

Kommentarer
Postat av: Anders

En arabian är inte bara en halvskruv. Arabian är att man gör en tidig halvskruv med en frivolt ut. Skruvar man sent så är det en vanlig halvskruv. :)

2011-01-08 @ 15:53:54
Postat av: Ida

Haha men det jag menade!

2011-01-08 @ 17:41:32
URL: http://youbetterwork.blogg.se/
Postat av: Marte

Supert med forklaringer, Ida - du får med deg såå mye!

2011-01-10 @ 14:20:51
URL: http://www.cheerleading.blogg.no

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0