Startordning + tider Allstar worlds 2012

Nu finns startordning med tider uppe för Allstar Worlds, HÄR!

Power Cheer Eagles
Tävlar som nr 14 av 22 i klassen international open 6 på lördagen, i The Milkhouse (huvudarenan). Precis före är det ATA Dynasty Legends och efter är det California Allstars Coed som båda tävlar i large coed, så ALLA kommer definitivt vara samlade för att titta just då!! Alla bra large coed-lag kör några starter efter också...

På söndagen tävlar Eagles i Jostens Center (den andra arenan, det finns två). När man kör bestäms utifrån hur man placerar sig på lördagen.

Dynamite Dragons
Tävlar som nr 8 av 22 i klassen international open 6 på lördagen, i The Milkhouse. Precis före är det något annat lag i open 6, men vilket vet man inte än. Efter är det Pro Cheer som tävlar i large coed.

På söndagen tävlar Dragons i Jostens Center, precis som Eagles.

Twisters Cheer Elite
Tävlar som nr 36 av 36 i klassen international open 5 på lördagen, i Jostens Center. Precis före är det Cheer Extreme Small Senior X och inga efter, så det kommer säkerligen vara rätt mycket folk som är i hallen då med! Dock är small senior en JÄTTEklass plus att den är i Jostens, så massan kommer endast kolla på small senior under finaldagen.

På söndagen tävlar Twisters även då i Jostens Center.

GC Troops Warriors
Tävlar som nr 31 av 36 i klassen international open 5 på lördagen, i Jostens Center. Precis före är det Stingray Orange och efter är det Crimson Heat 5 Alarm. Orange är ett populärt lag, så som nämnt tidigare kommer det nog vara ganska mycket människor. Kul!

På söndagen tävlar Warriors i Jostens Center.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Så det kommer alltså vara ganska många som kollar? hhaha lol

2012-04-12 @ 18:46:40
Postat av: Ida

Anonym: Huh

2012-04-12 @ 23:26:24
URL: http://youbetterwork.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0