GK's nya katalog

GK släppte sin nya dräktkatalog idag. Det finns även väldigt mycket träningskläder med i den. Så fina dräkter, jag älskar nästan allihopa! Ni vet väl att om ni vill beställa något från GK så kan ni göra det från Dig It? HÄR.

Klicka på bilden för att se katalogen.


Kommentarer
Postat av: alexandra

Fin blogg! Följa varandra på bloglovin?:)

2012-01-18 @ 12:03:22
URL: http://kisskill.blogg.se/
Postat av: Joanna

Heej! :) jag funderar på att börja med cheerleading och jag undrar vad man har på sig på träningarna? Sen undrar jag om det tar lång tid att lära sig göra handvolt och handvolt bakåt(om det heter så)? :) vad brukar man göra på träningarna också? :) skulle hjälpa mig väldigt mycke om du kunde svara på det här kram ;)

2012-01-18 @ 12:29:02
Postat av: Ida

Joanna: Kläder du kan röra dig i, som inte är allt för stora och inte har fickor eller dragkedjor. Typ leggings/shorts och t-shirt/linne. Och inomhusskor.



Hur lång tid det tar att lära sig beror ju helt på.. Hur mycket gymnastik kan du nu? Med vilja kommer man alltid långt :) Vad man gör på träningar beror på vilken nivå laget du går i är på. Men gymnastik, bygg, dans, hopp osv.

2012-01-18 @ 14:49:56
URL: http://youbetterwork.blogg.se/
Postat av: Joanna

Jag har gått på rytmisk gymnastik och konstsim på elitnivå. Det slutade jag nyligen på. Men jag var den som kastades i mitt konstsimslag så så jag är rätt så vig och flexibel. Jag ska börja i power cheer panthers tror jag de hette :) vilja har jag!! :)

(kan du förklara vad bygg är kortfattat om du orkar) :)

Tack för tipset med vad man ska ha för kläder :D

2012-01-18 @ 22:28:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0