Summer Camp

Ni har väl inte glömt bort att anmäla er till Cheer Summer Camp? Sista anmälningsdag är 16 juli, alltså om tre dagar! HÄR anmäler ni er.
 
Jag har tidigare skrivit om de amerikanska instruktörerna, ni hittar de inläggen HÄR. Här är lite mer info om de skandinaviska!
 
Mija Schrey (Finland)

Lag: Funky Team Gorillaz
Ålder: ?
Mija går i Funky Team Gorillaz - de finska mästarna i senior coed många många år i rad. Tillsammans med Mika som också går i Gorillaz tävlar hon i partner stunt och vann år 2011 VM över självaste USA vilket är en stor bragd. Mija var för inte allt för längesedan på ett utbytesår i USA där hon gick på University of Kentucky och gick på cheerleading där. Jag tror att hon var första utbytesstudenten som gått på cheerleading där, det är väldigt stort! UK är ett av de allra bästa och mest prestigefyllda collegelagen. Jag intervjuade Mija om hennes utbytesår förut, läs det HÄR.
 
 
Mika Pennanen (Finland)

Lag: Funky Team Gorillaz
Ålder: ?
 
Mika är en av de mest rutinerade i Gorillaz och har som tidigare nämnt ett VM-guld i partner stunt. Han är väldigt all-around och voltar också! Mika och Mija har coachat på cheerleadingläger förut, bland annat Ultimate Cheer Camp i Norge förra året. För alla killar som ska till Cheer Summer Camp är det grymt att få lära sig utav Mika!
 
 
 
Melissa Rostedt (Sverige)
Lag: Power Cheer Eagles
Ålder: 25 år
Twitter: @MelRostedt
Instagram: @melrostedt
 
Melissa har haft många bollar i luften under många år då hon varit aktiv i Eagles i 10 år och Faber/Fabest 5ive coachat Cougars/Stingrays/Allstars/Juniors/Fab 5. Hon coachade Cougars helt själv under flera år men sedan 2010 har hon och Mikaela coachat tillsammans. Jag intervjuade Melissa förut, läs HÄR.
 
 
Mikaela Riutta (Sverige)
Lag: Power Cheer Eagles
Ålder: 24 år
 
I år har Mikaela gått i Eagles hela 16 år! Hon har liksom Melissa gått i Fabest 5ive och coachat massvis med lag i föreningen. Mikaela kan skruva både på marken och i luften. Bäst på baskets i Sverige no doubt! Även Mikaela har jag intervjuat, HÄR.

 
Alexander Ström (Sverige)
Lag: Musketeers Funky Cheer Coed Blue
Ålder: 24 år
 
Alexander är en av de killarna i Sverige som hållit på med cheerleading längst! Han har gått i flera olika föreningar, inte bara i Sverige utan i Unity Allstars Black i England också! Han kan göra allt möjligt i cheerleading - hoppa, volta, dansa och stunta!

 
Marcus Lidberg (Sverige)
Lag: Musketeers Funky Cheer Coed Blue
Ålder: 24 år

Marucs kom nyligen tillbaka till MFC efter några år i Viqueens där han gick i deras senior coed-lag Force. Stunta är det Marcus är bäst på, inte så konstigt kanske efter att ha gått i Viqueens som har stunt som deras styrka!
 
 
John-Erik Kralicek (Sverige)
John-Erik är även han bra på stunt och har tävlat i partner stunt tidigare. Han har gått i MFC under flera år men går nu inte i något lag numera.
 
 
Lina och Johannes Berggren
Det är de här två vi har att tacka för campet, för det är de som arrangerar allt! De är alltså inte instruktörer utan arrangörer, men de kommer såklart vara med och hjälpa till där det behövs! Både två går i Musketeers Funky Cheer och har gjort under många år! De är tränare för Coed Blue och Johannes är även aktiv i laget. Lina har också tävlat med MFC:s dans.
 

Kommentarer
Postat av: Diana

Var Mikaela 8 år när hon började i Eagles??

2012-07-15 @ 22:08:57
URL: http://www.diddeas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0