Demo Crew - Cheer Summer Camp

Stunt
 
Viqueens Save
 
 
Ann Kristin, Lotte, Ulrikke och Pia bildar tillsammans Save. De tävlade som Team Norway group stunt i år på VM och kammade hem silvermedaljen (många hävdade att de skulle vunnit till och med). Man kan inte INTE vara imponerad av de här tjejerna, sjukt grymma på stunt!
 
 
 
Viqueens Bulletproof
 
 
Viqueens har tre senior all female group stunts och Bulletproof är en den mest nystartade av dem! På camp har de en annan bakperson, annars är det samma grupp som de tävlat med under året. På camp består Bulletproof av Ida, Nathalie, Jenny och Lars.
 
 
 
Tumbling
 
Ida Knudsen
 
 
Ida gick på AG-gymnastik flera år innan hon gick över till cheerleading. Hon började med några år i Gothenburg Cheer One och sedan säsongen 09-10 har hon gått i Power Cheer Eagles/Team Sweden. Hon har tävlat individuellt flera gånger och har ett EM-silver från 2009.
 
 
 
Anna Gustafsson
 
 
Även Anna kommer ursprungligen från AG-gymnastik. Hon gick ett år i Linköping Lightnings innan hon bytte till Power Cheer Eagles/Team Sweden säsongen 10-11. Hon var först med dubbelskruv i Sverige (inom cheerleading)!
 
 

Linnea Lönnquist
 
(Linnea topp i mitten)
 
Linnea har bara gått på cheerleading drygt ett år, innan det gick hon på AG-gymnastik. Hon har den här säsongen gått i Dynamite Dolphins och ska nu säsongen 12-13 gå i Dynamite Dragons!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0