Secret Diary

Flera har frågat när nästa avsnitt kommer ut, och jag såg nu att det kommer redan på måndag! Lägger ut det här så fort det är uppe.

De som är med i Secret Diary of an American Cheerleader:



Bianca Treger

Ålder: 12 år (född 1999)
Lag: California Allstars Junior Mafia

Jag vet inte så mycket om Bianca annat än att hon är den yngsta här och att hon är den enda som fortfarande går i ett juniorlag. Hon blev "cheerleader of the month" i en amerikansk cheerleadingtidning.

Erica Englebert
Ålder: 16 år (född 1996)
Lag: Cheer Extreme Senior Elite

Hållt på med cheerleading sedan barnsben och var redan då en talang. Hon blev känd i cheervärlden genom YouTube och 2by2video's alla filmer med henne. Hon har gått i Senior Elite i flera år nu och har varit med och tagit guld på Worlds två gånger. Hennes popularitet har hållt i sig och hon har över 25 000 followers på Instagram - mer än någon annan cheerleader!

Cami Branson
Ålder: 15 år (född 1996)
Lag: Cheer Athletics Cheetahs

Blivit känd över en natt - känns det som i alla fall. Det är i år Cami börjats synas mer och mer. Hon har gått i Cheetahs två säsonger och ska gå där även nästa säsong. I år var hon modell för Varsitys dräktkatalog, tillsammans med ett antal andra kända cheerleaders.

Maddie Gardner

Ålder: 18 år (född 1993)
Lag: University of North Carolina Chapel Hill

Maddie började på cheerleading redan när hon var 4 år, tillsammans med sin syster (hennes syster har också gått i Senior Elite många år). Hon visade sig vara en talang som topp och som Erica Englebert blev hon känd genom YouTube och 2by2video. I början var hon dock inte alls på samma nivå av popularitet som Erica utan var lite i skymundan. Men när Erica ville dra sig ifrån rampljuset litegrann så steg Maddie fram desto mer. När hon gjorde ball-up 360 på Worlds 2010 och dessutom vann "the golden ticket" helt slumpartat av Nfinity fick hon vara med på omslaget av Inside Cheerleading Magazine. Då förändrades allt! Helt plötsligt syndes hon överallt. Maddie har alltid varit noga med vad hon lägger ut och vad hon inte lägger ut på internet. Hon har tagit bort sin vanliga Facebooksida och har istället en fan page som hon uppdaterar väldigt mycket. Hon har också en officiell hemsida, Twitter och Instagram. Hon har blivit en ikon inom cheerleading de senaste åren - men allt har sitt slut. Nu kommer hon inte gå i något allstarlag mer, utan bara college. Men jag tror fortfarande hon kommer synas mycket och vara en del av allstarvärlden på andra sätt än som aktiv.

Whitney Love
Ålder: 18 år (född 1993)
Lag: Oklahoma State University

Växt upp med cheerleading runtomkring sig då hennes mamma är Debbie Love, en av de mest kända gymnastik- och cheerleadingcoacherna i USA. Hon har väldigt många syskon och samtliga har hållt på med cheerleading och gymnastik. Nu är det bara Whitney och lillasystern Britni kvar i cheerleading då de andra är betydligt äldre. Whitney är den mest kända av syskonen, förmodligen för hennes galna gymnastikskills. Hon var den första tjejen att sätta stillastående dubbelskruv! Hon ser alltid till att prata med sina fans på Facebook, Twitter och Instagram, det gillar jag!

Kelsey Rule
Ålder: 16 år (född 1995)
Lag: World Cup Shooting Stars

Kelsey har alltid varit en stjärna i World Cup! Hon gick i juniorlaget Starlites flera år och när hon sedan fyllde 12 år blev hon direkt uppflyttad till Shooting Stars. Hon har vunnit Worlds hela tre gånger - trots att hon bara är 16 år. Hennes starkaste moment inom cheerleading har alltid varit gymnastik. I år körde hon en stillastående länga med dubbelskruv-dubbelskruv, något utav det svåraste man kan göra. Utöver Shooting Stars hjälper hon till att coacha ett special needs-lag. I år var hon också tillsammans med Cami och några fler modell för Varsitys cheerleadingdräkter. Kelsey är även hon väldigt populär på både Twitter och Instagram som hon uppdaterar flitigt.

Gabi Butler

Ålder: 14 år (född 1997)
Lag: Trinity Athletics

Gabi Butler gick i Top Gun i 4 år och när hon tog sig upp till large coed-laget så var det fler människor som upptäckte henne. Hon har blivit känd för att vara den allra vigaste toppen och många människor fascineras över hur vig hon är. Men hon är inte bara duktig topp utan hon är även bra på gymnastik! Man kan inte ta miste på vem hon är i ett program, hon står alltid ut! Nu till säsongen 2012-2013 har hon bytt lag till det hyfsat nystartade Trinity Athletics. Gabi kommer även hon från en cheerleadingfamilj där hennes storasyster Ashley gått i både large coed och international open coed 5 och lillasyster Amanda senast gått i senior restricted 5. Jag tror att Ashley slutat på cheerleading, men Gabi och Amanda kommer nu att gå i samma lag.



Kiara Nowlin är också en del av Secret Diary, men hon kunde inte närvara vid de riktiga inspelningarna utan fick göra en egen inspelning någon vecka tidigare. Därför är hon inte heller med på några gruppbilder.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Erica Englebert är född 1996 :)

2012-06-02 @ 15:01:20
Postat av: Saga

Erica är 96a ;)

2012-06-02 @ 15:03:09
Postat av: Saga

oj såg inte att någon redan skrivit.. hehe

och Gabi är 98a ;)

2012-06-02 @ 15:05:29
Postat av: Malin

Nej, Ida-Maria skrev rätt, hon är 95:a!

2012-06-02 @ 17:41:37
Postat av: CeciliaEriksson

Har du någon aning varför Kiara Knowlin inte är med? :O <3

2012-06-02 @ 22:57:36
URL: http://ciccierikssons.blogg.se/
Postat av: Ida

CeciliaEriksson: Hon skulle vara med på något slags läger i cheerleading eller gymnastik :)

2012-06-02 @ 23:46:29
URL: http://youbetterwork.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0