Caitlin från WCSS på besök hos Twisters!


Hittade den här bilden på Tumblr. Tjejen nästlängst till höger heter Caitlin Hering och har gått i World Cup Shooting Stars i flera år, det här året var hennes sista. Hon är just nu hos Twisters Cheer Elite och har varit där i en vecka. Hon var med på SM med senior A-laget också!

Caitlin är center dancer och sidobas.


Pics: Tumblr, Action Moments

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tävlade hon med twisters? :o

2012-05-18 @ 16:49:30
Postat av: Ida

Anonym: Nej hon var bara med de på tävlingen, typ som coach :)

2012-05-18 @ 17:35:01
URL: http://youbetterwork.blogg.se/
Postat av: Katta, Twisters Cheer Elite

Åh, vill starkt dementera "coach". Hon var med för att hon skulle få se hur vi tävlar i Sverige, för upplevelsens skull. Även för att de från andra föreningar som inte har turen att få åka till USA och träffa kända cheerleaders på worlds skulle kunna få prata med henne.

Vi har bjudit Caitlin till oss på ett slags "stipendium" och som inspiration och föredöme. Hon har träffat och pratat med aktiva i vår klubb vilket har peppat många tjejer som inte reser utomlands och tävlar, eller som inte tränar med amerikanska elitcoacher. Hon har gett en del tips till tjejer, men som aktiv till aktiv och inte som coach.

Jag är glad och tacksam över att vi har blivit så stora att vi klarar att göra sånt här. World Cup har hjälpt oss massor sedan vi började samarbeta med dem 2007 och jag är glad över att vi kan göra något tillbaka för en av deras tjejer!

Caitlin är en otroligt rar och gullig tjej och vi hade gärna behållt henne! :-)

2012-05-18 @ 22:12:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0