Sista dagen av Worlds

Har verkligen inte hunnit sitta med datorn de senaste dagarna. Skulle skriva utförligt om ICU och första dagen av Allstar Worlds, men nu har jag typ glömt bort allting. Det här under skrev jag i söndags!

Idag, finaldagen, började det med large senior klockan nio på morgonen. Vi i Eagles var där prick nio, vilket var aaalldeles för sent. Dörrarna till hallen var låsta och det var världens längsta kö utanför. Vi och en hel drös andra människor fick istället sätta oss på läktaren till baseballarenan och titta på livestreamen på en stor skärm. Under Senior Elites pyramid stängdes livestreamen av, så alla fick kuta in och kolla på mindre tv-skärmar istället. Haha, kaos. Vi skyndade sedan till den andra hallen (Jostens Center) för att värma upp. Eftersom det var large senior och sedan small senior i den stora hallen (HP Field House) så var det väldigt tomt i hallen. Kunde se alla international open 5 och 6-lag supernära mattan.

Dragons var först ut av de svenska lagen. De satte alla bygg, men en del missar i gymnastiken. Några lag efter körde GC Troops Warriors, som även de hade några missar (ett fall i bygg tror jag?). Twisters Cheer Elite satte sitt program! Sist av de svenska lagen körde Eagles. Lite skakigt i ett stunt, någon hand ner i en salto och en pyrre som åkte ner för tidigt, men ändå bra kört! Prisutdelningen var strax därefter. I international open-klasserna går bara tre lag från varje land vidare till final, så därför var det bara tre amerikanska lag med och slogs om placeringarna på söndagen. Eagles slutade på 6:e plats, vilket var en placering upp från lördagen (om man tänker bort de amerikanska som inte kvalade). Dragons kom på 11:e plats, vilket också var en plats upp. Det var totalt 12 lag som tävlade i level 6 på söndagen. På lördagen var det 20 st. Sverige placerade sig även som det fjärde bästa landet i den klassen!

Vi fortsatte sedan att kolla på klasserna medium senior, international open coed 5, international open coed 6, small coed och medium coed. Mina favoriter i alla seniorklasser förutom small coed vann, yey! Skulle kunna fortsätta skriva hur mycket som helst om Worlds, men kanske kommer mer sen när allt har sjunkigt in, har inte riktigt förstått att Worlds ens hänt.

Här är lite mobilbilder från de senaste dagarna.



Eagles pokaler.


HP Field House (Milkhouse) på långt håll.


HP Field House (Milkhouse) på nära håll.


Den här tjejen skrev jag ju om för ett tag sedan! Hon är så grym.


Jättegulliga tjejer från Cheer Extreme Small Senior Coed X. Tjejen tredje från vänster är utbytesstudent från Norge.


Angel Rice från Stingray Orange.


Drew från Top Gun large coed.


Eagles i förträningshallen innan Allstar Worlds dag ett.


Jonna, topp i Eagles, med en kille från Flyers Allstarz (Kanada). Bra längdskillnad ;)


Med F5 på fredagen.


Med F5 på söndagen. Deras nya dräkter är så sjukt fina!!


På Worlds är det "uppbyggt" på ett lite annat sätt än vad det är på svenska tävlingar. Precis framför mattan får tränare och fotografer sitta. Bakom de finns det en "VIP area" där förbundspersoner etc sitter. Bakom där är det en lång gång som är till för fans. För att komma till det området måste man köa på sidan, och innan varje lag går på så släpps fansen in på området. Man får bara stanna där under ett lag kör. Vi var några i Eagles som gick in som fans till Brandon Sr. Black på lördagen! Vi som hade möjlighet gick även in på de svenska lagen och på Viqueens när de körde, eftersom vi långt åkna lag inte har så många fans!
Domarna sitter bakom fanområdet, på en stor upphöjnad. De sitter alltså en bra bit från mattan!

Kommentarer
Postat av: Anonym

får ALLA pokaler? menar 6a? haha svara gärna :D värsta nice isåfall

2012-05-01 @ 21:19:37
Postat av: Ida

Anonym: Topp tio, I think. Topp tre får pokaler som är runt en meter höga! Hehe.

2012-05-01 @ 21:43:03
URL: http://youbetterwork.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0