Stingrays 2012-2013

Många amerikanska lag hade tryout i helgen, och ett av de var Stingrays. Igår natt släppte de vilka lag de kommer ha säsongen 12-13.

Grape - Tiny 1
Peppermint - Large Mini 1
Mango - Large Youth 1
Red - Large Youth 2
Black - Large Youth 3
Yellow - Small Youth 4
Gray - Large Junior 2
Ivy - Small Junior 3
Scarlet - Large Junior 3
Platinum - Large Junior 4
Green - Large Junior Coed 5
Rose - Large Senior 1
Pink - Small Senior 2
Lime - Large Senior 3
Frost - Large Senior 4
Spice - Large Senior Restricted 5
Orange - Medium Senior 5
Peach - Large Senior 5

Mest chockerande/förvånande saker:

- Orange byter klass och tävlar i medium senior! De har varit i small senior i många, många år nu och dominerat den klassen totalt (de har vunnit Worlds fem gånger). Ska bli väldigt spännande att se!

- Angel Rice som gick i Orange förra året och som är känd för sin otroliga gymnastik kommer inte gå kvar i varken Orange eller i Stingrays i huvudtaget.



- Cat Haley som kommer från laget Planet Cheer från början har fått en plats i Orange. Hon har blivit känd för sina otroliga hopp och gymnastik, men har aldrig kunnat utveckla sin talang vidare där hon bott eftersom det inte funnits så bra lag. Nu när hon börjar i college har hon chansen att sitt sista år i senior gå i Orange.



- Smoke som tävlade i small coed 5 förra året är borttagna helt och hållet. Alla fyra killar som gick i laget har blivit för gamla för att gå kvar och inga nya killar sökte (åtminstone inga tillräckligt bra).

- Peach är Stingrays nya large senior! Orange tävlade i large senior för jättemånga år sedan, men sen dess har de inte haft något lag i den klassen. Jag hoppas att Peach kan konkurrera med Senior Elite, F5 och Shooting Stars!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hur kan hon gå på college och fortfarande gå i senior? Går hon ett år tidigare då eller något? Trodde nämligen att man var tvungen att börja på internationalklassen då

2012-05-09 @ 01:03:56
Postat av: Ida

Anonym: De som fyller år under första hälften av året börjar i college ett år tidigare än de som fyller år under den andra hälften. De som går i college och går sitt sista år i ett seniorlag kallas för "super senior".

2012-05-09 @ 01:08:16
URL: http://youbetterwork.blogg.se/
Postat av: Anonym

hva har hendt med Fire ( jeg vet at de slo sammen rust og fire så de tavlade med fire) å king som var jeres coach skal slutte, men en av athletene på fire sa til meg at de gledet seg tl å få ny coach og håpet det var den og den ?!?! men de står ju inte her:(

2012-05-09 @ 03:12:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0