Ännu en artikel från Upsala Nya Tidning
































GF Uppsalaflickorna tog hem tre SM-medaljer i Cheerleading.


CHEERLEADING. Det blev bra utdelning för GF Uppsalaflickorna med tre medaljer, varav två av den ädlaste sorten, när SM i cheerleading avgjordes inför välfyllda läktare i Fyrishov på söndagen.

SM i cheerleading avgjordes i Uppsala under helgen, och på söndagen var det dags för seniorerna att göra entré i tävlingen. Arrangörsklubben Uppsalaflickorna fanns representerade i flera av klasserna, och inför välfyllda läktare i Fyrishov så blev det stor succé med två guld och ett brons.
- Arrangörsmässigt har allt gått bra, kul också att det gick så bra för Uppsalaflickorna. Jag har ingen exakt publiksiffra, men det har varit mycket folk och ett härligt drag på publiken, säger Jessica Sinisalo som är cheerleadingansvarig i GF Uppsalaflickorna.
Anders Terning och Carolina Nisser ordnade ett av SM-gulden i klassen partner stunt, Terning och Nisser fanns också med i seniormix-laget som tog klubbens andra SM-guld. SM-segrarna innebär samtidigt att GF Uppsalaflickorna har kvalat in till sommarens EM-tävlingar som avgörs i Helsingfors helgen 10-11 juli. Det blev också en tredje SM-medalj för GF Uppsalaflickorna som tog hem bronset efter tuff konkurrens i klassen dam group stunt.

Av: Magnus Jansson

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0