musica

Synd att det inte finns cheer musik på Spotify! Vore det inte praktiskt?
Jag har dock de flesta mixarna jag tycker är bra... Men om man inte har det kan man ju alltid lyssna på Cheer 1 FM. Dock kommer det ganska ofta minder bra mixar... Den här youtube-channeln har många bra mixar också!

Jag vill även tipsa om en bra hemsida där man kan beställa musik-klipp och voiceovers, om man mixar ihop musik själv. Youtube-channeln jag tipsade om tillhör den här hemsidan. Jag tycker de flesta musik-klipp man kan beställa är ganska bra! Särskilt voiceovers är roliga att kunna beställa också!

BCA internationalsI helgen är det BCA Internationals i England. Två svenska lag ska tävla där, nämligen Power Cheer Cats & Cougars/Falcons. Roligt att svenska lag börjar tävla mer och mer utomlands också. Lycka till!

red teamMaryland Twisters F5, Fame Allstars & Cheer Extreme Allstars har årligen ett camp tillsammans under sommaren.
De blandar medlemmarna från de olika lagen till några olika lag som får lära sig ett litet program som de visar upp. Här är några som kallar sig för "red team".
Svarta shorts + grön sport topp = Cheer Extreme
Zebra shorts + rosa t-shirt = Maryland Twisters F5
Rosa shorts + zebra sport topp = Fame

ändring i resultatlistan

1 Rachael Burrows, UK
2 Ida Knudsen, Sweden
3 Alexander Ström, Sweden

4 Abigail Moscrop, UK
5 Janko Ana, Slovenia
6 Tjasaa Bizovicar, Slovenia

Jag MÅSTE kommentera detta, för det är så himla sjukt. Jag fattar inte hur de kunnat gjort så mycket fel! (Innan var Rachael på femte plats tror jag.) Tycker riktigt synd om Ida som förtjänade guldet. Jag kommer inte ens ihåg Rachael, det kanske säger något? Hmm!

royal

d little 5


funky team gorillaz
Våra "kompisar" på lördagen på EM. Haha. De satt precis brevid oss. Höll igång rejält kan man ju säga! Jag hade såå velat se de tävla! Kanske åker till deras SM (heter SM där med) nästa år!

black hawks


RSS 2.0