Svenska lagen i Amsterdam

Jag hittade en bild på Power Cheer Cougars och tre på MFC Coed Blue på Facebook. Cougars kom fram på förmiddagen idag och MFC kom fram igår natt tror jag.
 
Stort lycka till till alla andra lag som också tävlar imorgon!
 
Bilder: Moa Bernström, Matilda Hartzell och Lina S Berggren

Eagles EM-resa dag 1

Vi flög nu på kvällen, så vi kom fram till hotellet vid halv elva på kvällen. Finns inte tid till att göra så mycket annat än att förbereda sig inför morgondagen och sova (snart så.. hehe). Det ska bli grymt grymt kul med tävling imorgon! Som jag nämnt tidigare är EM en av mina favorittävlingar under året (näst efter Worlds).
 

Eagles EM-genrep


Cougars EM-genrep


EM-genrep

Här är tre mobilbilder, "riktiga" bilder kommer senare ikväll!
 

Alla svenska starter på EM 2012 - juniorer

Livestream HÄR, 3.90 euro/dag.
 
Brommagymnasterna Dynamites Di5monds
Klass: Junior all girl group stunt
Antal starter i klassen: 11
Tid: 11:16
 
Sveriges enda start i group stunt är de här tjejerna, visa Europa vad ni går för! Det här är en klass jag inte heller har koll på, det ska bli spännande att se vad alla har att bjuda på!
 
 
Power Cheer Cougars
Klass: Junior all girl elite
Antal starter i klassen: 11
Tid: 13:32
 
Cougars har inte fått så bra placeringar det här året, men nu sista tävlingen tror jag absolut att de vill ha revansch! Eftersom Excaliburs och Junior Blue tackade nej till att tävla EM fick Cougars chansen att åka, jätteroligt att Sverige har två tävlande i junior elite! Ni som vill smygkika på Cougars EM-program ska infinna er i Torvalla 19:00 ikväll!
 
 
Brommagymnasterna Dynamites Diamonds
Klass: Junior all girl elite
Antal starter i klassen: 11
Tid: 14:44
 
Jag var och kikade på Diamonds EM-genrep igår - de har ändrat och förbättrat en hel del till EM! De är bland annat 25 personer på mattan på EM, kul! Diamonds är sist ut i klassen på EM och den allra sista svenska starten på tävlingen.
 

Alla svenska starter på EM 2012 - seniorer

HÄR hittar ni livestream från tävlingen, det kostar 3.90 euro/dag. Under varje start här under står det vilken tid de kör!
 
GC Troops
Klass: Senior partner stunt
Antal starter i klassen: 13
Tid: 08:36
 
Första klassen ut är partner stunt där Natalie och Victor representerar Sverige. Det här är en tuff klass, de flesta som ställer upp är väldigt rutinerade och ett partner stunt-par från Slovenien har till exempel kommit trea på VM förra året.
 
 
Musketeers Funky Cheer Jazz Team

Klass: Senior Team Jazz
Antal starter i klassen: 10
Tid: 12:40
 
Jag har inte så bra koll på dans, så kan inte säga hur tufft motståndet kommer vara. Men det brukar vara bra danslag på EM! MFC:s jazzlag antar jag är de som körde på DM!
 
 
Julle United Allstars
Klass: Senior team freestyle
Antal starter i klassen: 18
Tid: 14:16
 
Rutinerade Allstars har tävlat EM måånga gånger. Freestyle är alltid en populär klass på EM och i år är det 18 starter, den största klassen på EM tillsammans med group stunt!
 
 
Power Cheer Eagles
Klass: Senior all girl premier
Antal starter i klassen: 12
Tid: 15:24
 
Vi har gjort lite småändringar i programmet för att anpassa det till hur de bedömmer på EM, men på det stora hela är det lika som på SM! Ni som kommer på genrepet ikväll får se ;) Jag har inte kollat på alla lag i vår klass än, men jag har hört att de flesta lag har hög svårighet men kanske inte lika bra utförande - så det kan gå hur som helst! Favorittippade i klassen är ju såklart Viqueens Spirit som har vunnit EM flera gånger tidigare.
 
 
Musketeers Funky Cheer Black Poison Dancers
Klass: Senior team freestyle
Antal starter i klassen: 18
Tid: 15:36
 
Black Poison Dancers kör sitt sista år tillsammans nu. De imponerade på SM! Hoppas de blivit ännu bättre till EM.
 
 
Musketeers Funky Cheer Coed Blue
Klass: Senior coed premier
Antal starter i klassen: 11
Tid: 18:07
 
MFC möter hårt motstånd nu på EM, det är bra lag både från Norge och Tyskland (och säkert fler jag inte har koll på). Lokalkanalen i Borås har gjort filmat på Coed Blues träning inför EM där man kan några av ändringarna de gjort - det ser bra ut!! Ni kan se HÄR (kan fortfarande inte lägga upp filmer...).
 

EM-genrep

Alla i Stockholmsområdet får inte glömma att komma och kolla på Eagles och Cougars EM-genrep imorgon onsdag! Det är i Torvalla Sporthall i Haninge (busshållplats Torvalla). Det börjar 19:00 och kostar 40 kr! Ses där!

GC Troops Warriors Worlds 2012


Nya blogg.se

Ni som själva har blogg på blogg.se har nog märkt att de lanserat en ny design med nya funktioner. Jag kan till exempel svara på varje kommentar för sig nu, se exempel här under.
 
 
En tråkig sak som den nya designen medfört är att alla kategorier har hamnat i oordning. Jag har ingen aning varför och det stör mig så mycket! Jag skulle vilja byta "plattform" och ha en egen hemsida, men jag har tyvärr NOLL koll på sådant. Om någon är bra på det och är villig att hjälpa mig får ni gärna ta kontakt med mig på Facebook (Ida-Maria Lehto) eller mail ([email protected]).
 

Cougars & Eagles

 
Det är något fel på blogg.se just nu så jag kan inte posta filmer från YouTube. Ganska typiskt när jag har massa filmer att posta! Här är i alla fall lite bilder från Cougars och Eagles träning förra veckan.

Viqueens trippelskruv


Cheer Summer Camp 2012 in Sweden

I posted a lot about cheer camp the past few days, but I've only been posting in swedish and there might be some international people out there interested too, so this is for you!
 
When? August 10-12
Where? Boråshallen in Borås, Sweden (near Gothenburg)
 
This is going to be the biggest cheer camp in Scandinavia ever! It's not only for swedish cheerleaders, everyone is welcome! Cheerleaders from Norway and Finland have already signed up. Sign up as fast as you can, because there are limited spots! Last day for registration is July 16.
 
It starts friday, but it's good to be there thursday for registration and some stunting outside! The price for the camp is 1500 SEK and that includes the camp, food, hosting and a t-shirt. For 500 SEK extra you can go by bus to Borås from Stockholm or Oslo.
 
 
They have gathered a large staff for the camp with a mix of allstar cheerleaders, college cheerleaders, coaches and choreographers. The biggest name is probably Kiara Nowlin, one of the worlds most famous cheerleaders and power tumblers!
 
Jonathan Lewis (head instructor)
Kiara Nowlin - California Allstars
Victoria Swain - Cheer Athletics
Colton Durbin - Cheer Athletics
Sara Baty - Oklahoma State University
Demarius "Dee" Aiken - Rockstar Cheer
Shannon Young - Rockstar Cheer
Blake Bishop - Cheer City United
Mika Pennanen - Funky Team Gorillaz/Team Finland
Mija Schrey - Funky Team Gorillaz/Team Finland
Melissa Rostedt - Power Cheer Eagles/Team Sweden
Mikaela Riutta - Power Cheer Eagles/Team Sweden
Alexander Ström - Musketeers Funky Cheer
Marcus Lidberg - Musketeers Funky Cheer
John-Erik Kralicek - Musketeers Funky Cheer
Lina S Berggren - Musketeers Funky Cheer
Johnnes Bergreen - Musketeers Funky Cheer
 
 
They have also two group stunts and three tumblers as demo crew for the camp. They will be at the camp to show the skills that the coaches are teaching! The stunt groups are Viqueens Save and Viqueens Bulletproof from Norway and the demo tumblers are Ida Knudsen (Power Cheer Eagles/Team Sweden), Anna Gustafsson (Power Cheer Eagles/Team Sweden) and Linnea Lönnquist (Dynamite Dragons).
 
They have a website where you can find some more information and also sign up for the camp! Click HERE to get to the website.

Demo Crew - Cheer Summer Camp

Stunt
 
Viqueens Save
 
 
Ann Kristin, Lotte, Ulrikke och Pia bildar tillsammans Save. De tävlade som Team Norway group stunt i år på VM och kammade hem silvermedaljen (många hävdade att de skulle vunnit till och med). Man kan inte INTE vara imponerad av de här tjejerna, sjukt grymma på stunt!
 
 
 
Viqueens Bulletproof
 
 
Viqueens har tre senior all female group stunts och Bulletproof är en den mest nystartade av dem! På camp har de en annan bakperson, annars är det samma grupp som de tävlat med under året. På camp består Bulletproof av Ida, Nathalie, Jenny och Lars.
 
 
 
Tumbling
 
Ida Knudsen
 
 
Ida gick på AG-gymnastik flera år innan hon gick över till cheerleading. Hon började med några år i Gothenburg Cheer One och sedan säsongen 09-10 har hon gått i Power Cheer Eagles/Team Sweden. Hon har tävlat individuellt flera gånger och har ett EM-silver från 2009.
 
 
 
Anna Gustafsson
 
 
Även Anna kommer ursprungligen från AG-gymnastik. Hon gick ett år i Linköping Lightnings innan hon bytte till Power Cheer Eagles/Team Sweden säsongen 10-11. Hon var först med dubbelskruv i Sverige (inom cheerleading)!
 
 

Linnea Lönnquist
 
(Linnea topp i mitten)
 
Linnea har bara gått på cheerleading drygt ett år, innan det gick hon på AG-gymnastik. Hon har den här säsongen gått i Dynamite Dolphins och ska nu säsongen 12-13 gå i Dynamite Dragons!
 

California Allstars uppvisning


Shannon Young till Cheer Summer Camp!

Shannon är huvudkoreograf för Rockstar Cheer som håller hus i South Carolina. Han är även huvudtränare för The Beatles, deras small coed level 5 som kom på fjärde plats på Worlds i år och tog brons förra året!
 
Shannon med Sara som även hon kommer till camp.
 
Här har ni The Beatles från i år!
 

Jonathan Lewis till Cheer Summer Camp!

Jonathan är huvudinstruktör på campet. Han har varit huvudinstruktör på NCA och NDA camp i USA i över 15 år. Han jobbar helt och hållet som koreograf och har koreograferat till många av de största lagen i USA så som Top Gun, Cheer Athletics, World Cup och University of Louisville. I år gjorde han bland annat Panthers "what's the tea"-dans!
 
Han har även koreograferat danser till en till kända artister och han var med som dansare i den första Bring It On-filmen.
 

Blake Bishop till Cheer Summer Camp!

Blake jobbar som allstar director för Cheer City United i Arkansas. Inte ett av de mest kända gymmen men de har fostrat fram väldigt duktiga cheerleaders så som Brandon "Lil B" McCuien som gått i Top Gun och Cheer Athletics och även Matt Smith som just nu går i Cheer Athletics Cheetahs.
 
Blake har gått på cheerleading själv på University of Arkansas och har varit instruktör på UCA camp.
 

Cheer Summer Camp reklamfilm


Allt inför EM - 6 dagar kvar!

HÄR hittar ni startordning för både senior- och juniordagen.
 
HÄR hittar ni livestream. Den kommer kosta 3,90 euro/dag. Inte så mycket pengar, hoppas många kollar hemifrån!
 
HÄR kan ni beställa dvd från tävling. Det finns även blu ray!
 
HÄR kommer det läggas ut bilder efter EM.

Demarius Aiken till Cheer Summer Camp!

Lag: Rockstar Cheer The Beatles
Ålder: 20 år
 

Sara Baty till Cheer Summer Camp!

Lag: Oklahoma State University large coed, tidigare Twist & Shout Obsession
Ålder: 20 år
Twitter: sara_baty
Instagram: sarabaty

Sara kommer usprungligen från just Oklahoma och har gått i Oklahoma State University's large coed-lag i två år nu. Förra året gick hon även i Twist & Shout Obsession som då vann Allstar Worlds! Hon har tävlat Worlds sju år i rad.
 

Kolla på den här filmen!

Det här är en film från Tysklands nationals. En av de bästa och mest välgjorda cheerleadingfilmerna jag sett! Några av de här lagen kommer tävla EM!
 

Lite stunt!

Vi var några stycken som var ute och stuntade igår. Var så många olika filmer att jag klippte ihop dem, haha. Vi som stuntar är jag (Eagles), Nicole (Eagles), Lisa (Dragons) och Josefin (Dragons).
 
Det är första gången vi stuntar alla tillsammans! Det här "lärde" vi oss på ca 1,5 h.
 

Topp 5 favoritprogram någonsin

Ni vet sånna där program som fastnar i huvudet, man kan programmen utantill och kollar på de om och om igen på YouTube. Behöver inte vara det man är mest imponerad över osv, utan det som man själv "hängt upp sig" vid!

Vilka är era topp fem? Om flera kommenterar så väljer jag ut några personerns "listor" och lägger upp filmer på alla de programmen!


Här är mina:


1. California Allstars Lady Bullets 2011


2. Cheer Extreme Senior Elite 2012


3. Top Gun 2007


4. Cheer Athletics Panthers 2012


5. Cheer Athletics Panthers 2011 (den sista var svårast! stod mellan dem, Top Gun i5 2010, Georgia Allstars Louies 2010, Cheer Extreme Senior Elite 2010, Brandon Sr. Black 2012 och California Allstars Smoed 2012!)

OSU NCA Champions


Kiara Nowlin till Cheer Summer Camp

Lag: California Allstars SMOED, tidigare Cali Coed, CheerForce Diamondz m.fl.
Ålder: 16 år
Twitter: @kiara_nowlin
Instagram: @kiarakayla

Om du går på cheerleading och inte vet vem hon är... Det finns inte! En av världens mest kända och bästa cheerleaders, men även en av världens bästa power tumblers! Hon har till och med medverkat på Ellen DeGeneres Show! Hon går just nu i small coed-laget SMOED som vann Worlds i år. Hon är också en av de utvalda "cheerlebrities" till webbtv-serien Secret Diary of an American Cheerleader. Sist men inte minst är hon modell för GK och The Cheer Leader Magazine.
 
 

Colton Durbin till Cheer Summer Camp!

Lag: Cheer Athletics Wildcats, tidigare Oklahoma State University, Twist & Shout m.fl.
Ålder: 21 år
Twitter: @colt_durb
Instagram: @coltondurbin

Inte en person som så många känner igen kanske, han är ingen "cheerlebrity". Men hans skills och lagen han gått i talar rätt mycket för sig själva! Han har de senaste åren gått i Oklahoma State University och Twist & Shout som han i år vann NCA College Nationals och Allstar Worlds med (inte många som vunnit båda på ett år!). Nästa säsong kommer han gå i Cheer Athletics Wildcats, samma lag som Victoria.Britni Love och några killar från OSU/Twist & Shout har gjort en video med massa olika stuntsekvenser från den här säsongen. Colton är en av baserna!


Victoria Swain till Cheer Summer Camp

Lag: Cheer Athletics Wildcats, tidigare CA Panthers, Spirit of Texas m.fl.
Ålder: 18 år
Twitter: @swaiiin
Instagram: @swaiiin

Ni kanske känner igen henne från Panthers? Hon är tjejen som gör rörelser innan kick dubblarna och går loss i deras dans! Hon är inte bara bra på att dansa utan väldigt duktig på gymnastik och var i mitten på hoppsekvensen! Det var hennes sista år i Panthers så nu har hon gått över till Wildcats, Cheer Athletics international open coed 5. Hon kommer nog vara minst lika fierce där!Cheer Summer Camp

När? 10-12 augusti
Var? Borås

Klockan 09:00, 12:00 och 17:00 kommer det ut inlägg här på bloggen om tre amerikanska instruktörer som kommer till Cheer Summer Camp. De har verkligen fått ihop bra personer i år!

Cheer Summer Camp är det mest påkostade lägret någonsin i Sverige. Det är elva instruktörer klara hittills och det kommer även vara demopersoner som visar stunt och gymnastik. När man anmäler sig väljer man vilken nivå man är på, så alla får vara på den nivå som passar dem och får ut det mesta av lägret!

Lägret kostar 1500 kr och då ingår boende, mat, t-shirt och själva lägret. Det kommer gå bussar från Stockholm och andra städer till billigt pris. Ni amäler er HÄR. Betalar lägret gör ni genom att sätta in på deras bankgironummer 872-2415. Ni måste märka med ert fullständiga namn!
 

Maddie Gardner + Proformance

Maddie Gardner har precis skrivit på ett kontrakt hos Proformance Sports Marketing and Entertaiment. Hon har fått en agent som representerar henne och som hjälper henne med marknadsföring och som sköter alla uppdrag/jobb åt henne. Det står i pressmeddelandet att de redan har börjat jobba på en show som kommer sändas varje vecka och som Maddie ska leda. Showen kommer någon gång i höst.

Maddie är den första cheerleadern någonsin som skrivit under ett sånt här kontrakt! Det står att hon blev "vald" för att hon anses vara den första cheerleadern som verkligen nått kändisstatus. Hon får så mycket erbjudanden om olika uppdrag hela tiden att hon behöver en manager som kan hålla koll på allting åt henne.

För drygt två månader sen vann Maddie Worlds för andra gången. Hon fick även ett stipendium från USASF. I höst går hon inte kvar i Senior Elite längre utan kommer gå på University of North Carolina Chapel Hill där hon även kommer gå på cheerleading.


Twist & Shout Obsession - Worlds 2012


Taylor Minchew

En av mina nya favorittoppar i Senior Elite! Hon har bara gått i Senior Elite det senaste året, säsongen innan gick hon i Coed Elite. I år tävlade hon även med ett juniorlag och det kommer hon göra nästa år också.


Filmer från Summer Open

Summer Open är en öppen tävling i Norge som går av stapeln varje sommar. Den var förra helgen och en del norska lag tävlade där. Se filmer under!


Viqueens Bulletproof


Charmers All Stars


NRC Tigers Senior Elite


Viqueens Unique


NRC Tigers Fear

Tävlande lag EM 2012

Inte startordning, utan bara en lista på de lag som kommer ställa upp! Äntligen!

Junior All Girl Elite (level 5)

1. Dolphins Cheerleaders - Tjeckien
2. Glitters Stars Slavkov - Tjeckien
3. Randers Cheerleaders RC Scorpions - Danmark
4. Aarhus Tigers Cheerleaders Fusion - Danmark
5. Cheerleader des 1. FC Köln Junior Twisters - Tyskland
6. NRC Tigers Junior Elite - Norge
7. Viqueens Incredible - Norge
8. Power Cheer & Dance Cougars - Sverige
9. BG Dynamites Diamonds - Sverige

10. SSD Log-Dragomer Frogs - Slovenien
11. Swarco Raiders Raiderettes Juniors - Österrike


Power Cheer Cougars på DM

Junior Coed Elite (level 5)
1. JAM Explosion - Danmark
2. Divas Cheerleaders Youngsters - Danmark
3. CVV CheerMANIA Auerbach Devilmaniacs - Tyskland
4. FTG Pfungstadt Allstars Pumas - Tyskland
5. Super Crew Lakers Shooting Star - Norge
6. Viqueens Unique - Norge
7. Krasnogorsk Talisman - Ryssland

Junior All Girl Group Stunt
1. TKR Tábor No Gravity - Tjeckien
2. Glitter Stars Slovkov - Tjeckien
3. Aarhus Tigers Cheerleaders Supreme - Danmark
4. Copenhagen Cheerleaders CC Little Liscious - Danmark
5. TSV Bayer 04 Leverkusen Junior Wildcats - Tyskland
6. Cheerleader Des 1. FC Köln Junior Twisters LadyLike - Tyskland
7. ECT Flying Higher - Norge
8. Charmers Glorious - Norge
9. BG Dynamites - Di5monds - Sverige
10. Krasnogorsk Talisman - Ryssland
11. Danube Dragons Shooting Stars - Österrike

Junior Coed Group Stunt
1. JAM Explosion - Danmark
2. Rockets Cheerleaders Viper - Danmark
3. Super Crew Lakers Starlight - Norge
4. Nidaros Nixies Back in Business - Norge
5. Fortune - Ukraina

Senior All Girl Elite (level 5)
1. Grace - Belgien
2. Sensation Cheerleaders Royal - Nederländerna
3. United Cheer Cheerleaders - Nederländerna
4. Dundee Ace Tribe - Skottland
5. Falkirk Fusion Fierce - Skottland

Senior All Girl Premier (level 6)
1. Czech National Cheer Team - Tjeckien
2. Prague Eagles Cheerleaders - Tjeckien
3. Aarhus Tigers Cheerleaders Unique - Danmark
4. Copenhagen Cheerleaders CC Illusion - Danmark
5. SC Bayer 05 Uerdingen Dolphins Allstars - Tyskland
6. ASV Köln Rebels - Tyskland
7. Charmers All Stars - Norge
8. Viqueens Spirit - Norge
9. Power Cheer & Dance Eagles - Sverige
10. TVL Bern Capital Hornets - Schweiz
11. FCSG Cheerleader Green Lightning - Schweiz
12. Raiffeisen Vikings American Football Club Vikings Cheer Seniors - Österrike


Power Cheer Eagles på Allstar Worlds

Senior Coed Elite (level 5)

1. Sensation Cheerleaders Pioneers - Nederländerna

Senior Coed Premier (level 6)

1. JNS Cheerleaders Senior Coed - Tjeckien
2. JAM Elite - Danmark
3. Aarhus Tigers Infinity - Danmark
4. TSV Pfuhl Impact Smoed - Tyskland
5. FTG Pfungstadt Allstars Bullets- Tyskland
6. Topflyers - Ungern
7. NRC Tigers Coed Elite - Norge
8. Viqueens Force - Norge
9. Musketeers Funky Cheer Coed Blue - Sverige
10. SSD Borci Blue Warriors - Slovenien
11. SSD Log-Dragomer Frogs - Slovenien


MFC Coed Blue på NM

Senior All Girl Group Stunt
1. Grace - Vitryssland
2. Prague Eagles Cheerleaders EXTREME - Tjeckien
3. Basta-Czech Black - Tjeckien
4. JAM Elite - Danmark
5. Aarhus Tigers Cheerleaders BUM - Danmark
6. TV Jahn Wolfsburg Honeybees Survivors - Tyskland
7. AFV Janaer Hanfrieds Flying Stars - Tyskland
8. Viqueens Fire - Norge
9. Viqueens Save - Norge
10. All Stars España Toros - Spanien
11. TVL Bern White Hornets - Schweiz
12. FCSG Cheerleader Green Stars - Schweiz
13. SSD Log-Dragomer Frogs - Slovenien
14. SSD Log-Dragomer Freckles - Slovenien
15. Moscow Dark Star - Russia
16. Graz Giants Elite - Österrike

Senior Coed Group Stunt
1. Dartly - Vitryssland
2. JNS Cheerleaders Pulse - Tjeckien
3. JNS Cheerladers Excellence - Tjeckien
4. Rockets Cheerleaders Rovers - Danmark
5. TSV Bayer 04 Leverkusen Wildcats Xtreme - Tyskland
6. SKV Rot-Weib Darmstadt Lions Cheerleader - Tyskland
7. Sensation Cheerleaders Warriors - Nederländerna
8. NRC Tigers Overkill - Norge
9. Super Crew Lakers Starburst - Norge
10. All Stars España Toros - Spanien
11. SSD Borci White Warriors - Slovenien
12. SSD Log-Dragomer Frogs - Slovenien
13. Krasnogorsk Talisman - Ryssland
14. VHS Korneuburg Blue Stars - Österrike
15. Vienna Pirates Cheerleader - Österrike

Senior Partner Stunt
1. Basta-Czech, Bandasová & Hurný - Tjeckien
2. JNS Cheerleaders, Lehovec & Prokopova - Tjeckien
3. JAM Elite - Danmark
4. Aarhus Tigers Cheerleaders, Jepanna & Vien
5. Cheer Label Langelfeld, Patty & Constantin - Tyskland
6. FTG Pfungstadt, Ani & Flo - Tyskland
7. Sensation Cheerleaders, Mayke & Rob - Nederländerna
8. NRC Tigers, Didrik & Kine - Norge
9. NRC Tigers, Lasse & Lene - Norge
10. GC Troops, Victor & Natalie  - Sverige
11. White Dragons Cheerleaders, Kavnic & Gruden - Slovenien
12. SSD Log-Dragomer, Grom & Remskar - Slovenien
13. Vienna Pirates Cheerleader - Österrike


Team Slovenia på VM

Senior Team Cheer Freestyle

1. Grace - Vitryssland
2. Black Fox - Vitryssland
3. Impact Mix Cheerleaders - Tjeckien
4. CVJM American Sports Club Heavenly Force - Tyskland
5. CVV CheerMANIA Auerbach Lady Devils - Tyskland
6. Reloaded - Nederländerna
7. United Cheer Cheerleaders - Nederländerna
8. Ypsilon Cheerdancers Danceteam - Norge
9. Sirens Senior Elite - Norge
10. Musketeers Funky Cheer Black Poison Dancers - Sverige
11. Julle United Allstars - Sverige

12. Eurodancers - Schweiz
13. Geneva Wild Eagles Cheerleader - Schweiz
14. All-Ukrainian Cheerleading Federation Team Ukraine - Ukraina
15. SD Pom-Pon 2000 Ladies - Slovenien
16. Vienna Soul Dancers - Österrike
17. Milleniumdancers - Österrike

Secret Diary of an American Cheerleader - Episode 4


One to double

Flickis-dubbelskruv är något av det svåraste du kan göra bland stillastående längor. Här gör Jack Djeridi det, först i Sverige (bland cheerleaders). Grymt!


CheerlebritiesGabi Butler
Carly Manning
Kiara Nowlin
Kelsey Rule
Maison Baker
Maddie Gardner
Peyton Mabring
Whitney Love
Erica Englebert
Cami Branson

Promo for episode 4!

Det vi alla väntat på, att få se alla cheerleaders vi känner igen! På måndag kommer avsnitt fyra.


Charlotte Allstars 2012

Charlotte Allstars är beläget i Charlotte, North Carolina. De hade i år tre lag som tävlade Worlds - Midnight (small coed), Teal (medium coed) och Gold (large senior).Här är en film med dem inför Worlds och under Worlds:


F5's dräkter

Här är en ritning av F5's dräkter! Det är en "leotard" de har under shortsen, alltså som en gymnastikdräkt. Dräkten kommer från GK!


2012-2013

Jag längtar till nästa säsong när det inte bara är mellan F5-SE-WCSS i large senior utan Panthers också!


GymTyme Pink - Worlds 2012


Spirit Explosion Fab5 - 2by2

Ett ganska så okänt lag, men de kom faktiskt på sjätte plats på Worlds i år! De är från New Jersey.


Sverige i EM de fem senaste åren!

Två veckor kvar till EM!


EM 2006
EM 2006 hölls i Oslo, Norge. Vi hade faktiskt ganska många starter år 2006! Men bara två tog medalj.

Silver
MFC - Nikki Elfstrand (individuell junior)

Brons
Dynamites - Benny & Karin (partner stunt senior)


EM 2007
Första EM jag var på, minns det som det var igår ;) Eller inte riktigt... Haha. EM 2007 var i Fredrikshamn i Danmark. Vi ökade på vår statistik lite med fem medaljer!

Guld
Luleå Cheer & Dance Team - Sofia Lundbäck (individuell junior)

Brons
USC - Sofia Tuvesson (individuell junior)
Power Cheer Faber 5ive (group stunt senior)
MFC (group stunt mixed senior)
Power Cheer Eagles (senior all female)

Kommer ihåg att Laney Madsen uppträdde med sin pappa där, då bodde de fortfarande i Tyskland och hennes pappa coachade och var aktiv i Wild Cheer. Vem visste då att de skulle flytta till USA, börja i California Allstars och bli så bra!


Sofia Tuvesson och MFC


Power Cheer Eagles


Wild Cheer och Laney Madsen


EM 2008
Ofta har EM hållts i norra Europa vilket gjort det lite smidigare för oss här i Sverige, så vi inte behöver åka så långt. Men 2008 var EM i Ljubljana, Slovenien där det inte ens går några direktflyg till (tror jag). Alltså kostar det mer pengar och färre lag åkte! Men vi tog ändå hem en bunt med medaljer!

Guld
MFC (group stunt mixed senior)
MFC - Nikki Elfstrand (individuell senior)

Brons
Power Cheer Fabest 5ive (group stunt senior)
Power Cheer Eagles (senior all female)


Fabest 5ive

EM 2009
EM i Sverige! Flera föreningar hjälpte till att anordna tävlingen tillsammans i Nyköping. Ett mycket lyckat EM för Sverige med många medaljer! Jag kan ha glömt någon, kommentera isåfall! Jag hittar ingen resultatlista nämligen.

Silver
GCO - Ida Knudsen (individuell senior)
Dynamite D5 (group stunt senior)
MFC (group stunt mixed senior)
MFC (senior mixed)

Brons

MFC - Alexander Ström (individuell senior)
USC Apaches (group stunt mixed senior)


Ida Knudsen och D5


EM 2010
År 2010 hölls EM i Helsingfors, Finland och det var väldigt många svenska lag både i junior- och seniorklasserna som åkte dit. Det roligaste EM jag varit på, för det var så många duktiga lag som tävlade då. Det kändes verkligen som "the best of the best" på det EM. Sverige tog många medaljer och fick många andra bra placeringar i en tuff tävling.

Silver
Power Cheer Fabest 5ive (group stunt senior)
GCO Bobcats Stunt (group stunt junior)

Brons
GC Troops Mercenaries (group stunt mixed senior)
Power Cheer Eagles (senior all female)
USC Excaliburs (junior mixed)


Power Cheer Eagles


EM 2011
Förra året var lite ett "mellanår" för EM. ECU hade precis startats och en del länder hade gått över dit, medan vissa länder fortfarande var kvar i ECA (och fortfarande är). Sverige var också kvar i det "gamla" förbundet ECA men vi bytte till ECU senare. Jag tror att bara MFC tävlade för Sverige(?).

Guld
MFC (group stunt mixed senior)

Cali Smoed - Worlds 2012


Brandon Sr. Black - Worlds 2012


Datumändring för tryout

Dynamite Coed X
När? Lördag 16 juni klockan 15-18 och måndag 18 juni klockan 18-21 (innan var det fredag)
Var? Blackebergshallen

YBW Photo Challenge

Nu är vi framme vid hälften, tiden går så fort!! Ni var mer flitiga att ladda upp bilder i början, men det var jag också ;) Roligast om alla fortsätter att ladda upp varje dag!

Vi är nu uppe i 504 bilder!


EM snart!

Om ni ska åka dit bara för att kolla på tävlingen kan ni köpa biljetter HÄR. Det kostar 20 euro för en dag och 30 euro för båda dagar. Det går även att köpa biljetter på plats, men då kostar det 25/40 euro istället.

EM har alltid varit en av mina favorittävlingar under året (att kolla på, har aldrig varit tävlat det). Dels så är det i slutet av säsongen så lagen brukar kunna sina program ganska bra och såklart för att det är roligt att se alla internationella lag! Det blir mer gemenskap mellan alla svenska lag eftersom det är mer "heja Sverige" än "heja ett speciellt lag". Sen är det ett plus att det är på sommaren för det gör ju hela resan roligare!

Här är lite bilder från EM 2010 i Finland:


Cheer Athletics Panthers - Worlds 2012


Stingray orange - Worlds 2012


Cheer Extreme Tryouts 2012


Gabi Butler whip double


GymTyme Black - Worlds 2012


Cheer Athletics Wildcats - Worlds 2012


Cami Branson till Spirit of Texas!

Det är nu "officiellt" att Cami Branson byter från Cheer Athletics Cheetahs till Spirit of Texas! Ska bli spännande att se henne i ett nytt lag, Spirit of Texas är riktigt duktiga.


Tack hej

Jag har flera inlägg med bilder från RM som ligger i utkast just nu, men jag tänker inte posta fler bilder om NI inte slutar tjata. På riktigt, jag får aggressionsutbrott varje gång någon frågar om bilder, för det är alltid samma frågor! Ni vet redan svaret! Jag får inte ut någonting av att lägga upp bilder. Jag tjänar inte pengar på det och det är inte ens roligt längre.

Så ja, nu kommer det ta ännu längre tid innan bilderna kommer. Ni som tjatar är orsaken.

Inside Cheer

Inside Cheerleading Magazine har en ny Tumblr där de lägger upp bilder, HÄR.

Ett axplock:


Styrka

Hittade denna på Twitter. Prova och kör!


Jumping jacks


Crunches


Squats


Push ups

Coed Elite at JAMfest Europe

Som jag skrivit om tidigare så var Cheer Extreme Coed Elite på JAMfest Europe och visade upp. Alla i laget kunde inte följa med, så de gjorde en speciell koreografi för detta, men som bygger på deras vanliga.


Cyclones tryout

Jag skrev förut om att Haninge Cheer Elite Cyclones har tryout. De har ändrat datumet till 16/6 istället för 17/6. Men fortfarande klockan 13-16 i Torvalla Sporthall!

The Twinkles: Chasing perfection (preview)

Twinkles är World Cups youth level 5-lag. Tjejerna i laget är bara 8-11 år, men tävlar ändå i level 5 och gör samma saker som seniorer gör. Dokumentären kommer handla om deras säsong och allt som ingår, från det att de lär sig programmet till tävlingar m.m.

Här är en trailer/preview. Så bra!!


Viqueens group stunt demo video for cheer camp!


Secret Diary of an American Cheerleader - episode 3


Maryland Twisters F5 Worlds 2004


Tryout till Dynamite Coed X!

När? Fredag 15 juni och måndag 18 juni, båda klockan 18.
Var? Blackebergshallen

Dynamites ska i år utöver Dragons (senior avancerad) och Dolphins (senior fortsättning) ha ett lag i senior mixed! Coed X kommer tränas av Andrew Sherman, Nike Lindberg och en tredje person som inte är klart än.

Ni hittar mer info om tryouten HÄR.

CA Panthers 2012


Gabi & Malik - Trinity Athletics


Eagles stunt

Glöm inte tryout imorgon!


The Ultimate Cheer Camp

När? 18-19 augusti
Var? Oslo, Norge

Klicka på bilden för att komma till Ultimate Cheer Camp's hemsida.

Förra året hade Ultimate Cheer Camp Maddie Gardner som dragplåster, i år har de Erica Englebert! Erica är instruktör tillsammans med Jeanette Bendiksen, Mija Schrey, Mika Pennanen, Rick Braithwait, Martine Holth Dreessen, Nathalie Brondrup, Thea Martine Samer, Ida Maria Slemdal, Lasse Arnesen och Jonas Miller.

Campet kostar 750 NOK om man anmäler sig före 15 juli och 900 NOK om man gör det efter. Ni anmäler er HÄR. Det rekommenderas att ni anmäler er i stuntgrupper (eller partner stunt-par), men det är inget krav.


Visste ni att...

Top Gun förut hade ett all girl-lag vid namn Lady Jags. Fram till säsongen 1999-2000 tävlade de mot bl.a. World Cup Shooting Stars och vann mot dem. Säsongen 2007-2008 kom Lady Jags tillbaka som small senior, men var inte särskilt framgångsrika. Det ryktas om att de ska ha ett all girl-lag till nästa säsong. Jag hoppas verkligen det!

Top Gun brukar annars nästan bara ha coed-lag i level 5. De har de senaste åren haft tre lag som tävlat Worlds - large coed, international open coed 5 och international open coed 6.


Lady Jags 1999-2000


Lady Jags 2007-2008


Lady Jags mix 2007-2008. Jag älskar den!

Kentucky Elite tryout dance 2010

Vem visste att Whitney Love kunde dansa sådär bra!! (det är hon till höger)


GC Troops Hunters - RM 2012


Twisters Cheer Elite Sr B - RM 2012

Glöm inte att tagga #youbetterwork (hashtag, inte tagga mig) när ni lägger upp på Instagram! :)


Cheer Athletics gamla dräkterCheerdans - RM/SM 2012


Smoed

Ni vet de två som ser exakt likadana ut i Cali Smoed? Ni ser här under i videon, det är svårt att missa dem! Här är de på bild:
Rob Ellery & Olivia Rink - University of Kentucky


Allstar Worlds 2013

Det är nu klart att Allstar Worlds nästa år kommer vara lördag, söndag och måndag, istället för att det börjar på fredagen! Längre cheerhelg, det gillar vi!

Anledningarna till det är:


- Att det inte ska krocka med ICU Worlds.
- ICU Worlds växer så pass mycket att de kanske måste dela upp det så det är i både Milkhouse och Jostens Center!
- De kan använda både Milkhouse och Jostens första dagen av Allstar Worlds (prelims).


Dynamite Dolls - RM 2012


Secret Diary of an american cheerleader - episode 2

Förra videon jag la in funkade tydligen inte, fungerar det nu?


EM-genrep med Cougars & Eagles

När? Onsdag 27 juni, 19:00
Var? Torvalla Sporthall
Inträde? 40 kr

Event HÄR.


Secret diary of an american cheerleader - episode 2


Worlds 2006 & 2007!

Känner ni igen någon på bilderna? Några av dagens "cheerlebrities" är med ;)


Visste ni att...

De första åren av Worlds så gick de lag som hade paid bid direkt vidare till finaldagen. Eftersom de direktkvalificerade så brukade de lagen bara markera sitt program utan dräkter dag ett.GCO Pumas - RM 2012


Power Cheer Cougars 2011-2012


Fler tryouts!

USC Excaliburs
När? Söndag 10 juni, klockan 18-20
Var? C-hallen på Fyrishov

Vill du bli en del av vår härliga biff-famlij som i år tog hem guldet på SM? Kom på vår tryout! Vi söker dig som är född 1997-2000 och som har viljan att utvecklas och lära sig!
Vi kommer ha två tillfällen för tryouts. Den första nu på söndag (10/6) klockan 18-20 i C-hallen (fyrishov). Den andra kommer vara i augusti, tid och plats återkommer vi med då!

Har ni några frågor? maila då till [email protected]

Varmt välkommen!


Bows!

Jag har inte gjort dessa. Några fina jag hittade på Fierce Board :)


Tryout till Haninge Cheer Elite Cyclones

När? Söndag 17 juni, klockan 13-16
Var? Torvalla Sporthall

Cyclones vann både förra året och i år junior nybörjare på RM. De ska inför nästa säsong gå upp till fortsättningsklassen! Anmälan/frågor skickas till [email protected].Tryout till Stingrays & Cougars

Power Cheer Stingrays
När? Lördag 16 juni, 11-13
Var? Torvalla Sporthall

Stingrays är Power Cheer's senior fortsättningslag. Anmälan sker till [email protected] OCH [email protected], senast dagen före tryout (15/6).Power Cheer Cougars
När? Lördag 16 juni, 13-15
Var? Torvalla Sporthall

Är du född mellan 97-00 och har antingen cheerleading, gymnastik eller danserfarenhet?
Missa då inte denna chans att få ta del av en av Sveriges främsta elitsatsningar.

På schemat står till exempel en efterlängtad USA-resa och självklart våra "vanliga" svenska tävlingar och sist men inte minst att ta cheer-Sverige med storm!
Låter det som något för dig? Tveka inte, kom och prova på!

Föranmälan tas emot tills dagen innan tryouten (15/6) till [email protected] OCH [email protected]

Har du andra frågor så gäller samma mailadresser, alternativt här på facebook. Om du tex inte kan närvara på tryout-tillfället så kommer vi självklart se till att vi hittar ett annat tillfälle för dig att komma förbi, bara du säger till!

Väl mött i torvalla den 16/6!

Maison Baker Sweet 16 - 2by2


JAMfest Europe

I helgen är det dags för JAMfest Europe! Tävlingen går av stapeln i Liverpool, England.

Det har annonserats ut att Cheer Athletics Panthers och Cheer Extreme Coed Elite kommer vara på tävlingen, och det står faktiskt fortfarande det på JAMfest Europe hemsida, trots att detta inte stämmer! De här två lagen vann The MAJORS och det sas innan tävlingen att vinnarna skulle få gratis resa till JAMfest Europe. Efter tävlingen visade det sig att det bara var ett bidrag till resan de vann... Ett inte så stort bidrag till en väldigt dyr resa.

Panthers har valt att inte åka alls, medan Coed Elite försökt tjäna ihop pengarna. De aktiva i Coed Elite fick välja om de skulle följa med eller inte och 22 st av 36 sa ja. Så lite Cheer Extreme får de som kommer på JAMfest Europe uppleva! De har gjort ett speciellt program just för det här som de ska visa upp.


Coed Elite på The MAJORS.

Tryout 1 till Eagles

När? Måndag 11 juni, klockan 18-20
Var? Torvalla Sporthall

HÄR har ni eventet.


Nya dräkter i Sverige 2011-2012

Jag vet att det här är långt ifrån alla. Saknar ni någon kan ni maila bild till mig - [email protected]! :)


Arlanda Jets Senior Orange


Cheer Future


Dynamite Diamonds


Dynamite Dragons


GC Troops Heroes


GC Troops Mercenaries


Gothenburg Cheer One Pumas


Gothenburg Cheer One Wildcats


Karlstad GF CheerXplosion


Malmö Allstar Cheer Queens


Power Cheer Cats


Power Cheer Eagles


Stingrays Cheer


Twisters Cheer Elite Junior A


USC Black Hawks


USC Tom Cats

Tryouts!

Malmö Allstar Cheer - senior avancerad

Provträning
När? Måndag 4 juni, klockan 18:30-21:15 (imorgon!)
Var? Rönnens Sporthall

Tryout
När? Måndag den 11 juni, klockan 18:30-21:15
Var? Rönnens Sporthall

Malmös senior avancerade är tillbaka! Så sjukt kul att höra! Laget kommer coachas av Ellen Holst, Sofie Jonsson och Lina Nygren. Anmälan sker till [email protected] eller [email protected]Power Cheer Eagles/Team Sweden
När? Datum ej klart, men förmodligen ett datum i juni och ett i juli.
Var? Torvalla Sporthall

Sveriges mest meriterade lag söker medlemmar till nästa säsong! Du ska vara född 1996 eller tidigare. Du anmäler intresse på eventet. Frågor skickas till
[email protected]. Karolina har haft frågestund på Eagles blogg också, se HÄR.
USC Tom Cats - RM 2012


Stingrays Cheer


Viquens Spirit och Force uppvisningar


Dynamite Dolphins - RM 2012


Cheer Future - RM 2012


Topp 5 mest sedda 2by2-filmer


5. Cheer Extreme Sr Elite 2010/2011 part 2 (87 371)


4. Maison preview, one day with Maison! (101 920)


3. Cheer Extreme Alexa 2010 (118 281)


2. Cheer Extreme Gabie World Champion 2011 (127 356)


1. Cheer Extreme Madison 2011 (948 345)

ESPN Worlds coverage

Här är en ihopklippt film av det som visades på ESPN från Worlds. Tyvärr är det ingen som lagt upp hela klippen som det gjordes förra året!


#ybwphotochallenge

Hittills är det 78 bilder uppladdade med taggen #ybwphotochallenge. Kul att det är så många som är med! Vissa började idag (2 juni), om ni kommer in efter så är tanken att ni laddar upp både nr 1 och 2 idag, eftersom varje nummer är för datum. Förstår ni? Så hamnar ni efter försöker ni "komma ikapp" ;)

Här är mina två bilder:

1. You in your current uniform
2. A pyramid picture


MFC Senior Black - RM 2012


Power Cheer Stingrays - RM 2012


Daytona Dreams - episode 5

Sista avsnittet! Jag älskar OSU och Leroy! Ni hittar alla avsnitt HÄR.


Dynamite Dragons 2011-2012


Secret Diary

Flera har frågat när nästa avsnitt kommer ut, och jag såg nu att det kommer redan på måndag! Lägger ut det här så fort det är uppe.

De som är med i Secret Diary of an American Cheerleader:Bianca Treger

Ålder: 12 år (född 1999)
Lag: California Allstars Junior Mafia

Jag vet inte så mycket om Bianca annat än att hon är den yngsta här och att hon är den enda som fortfarande går i ett juniorlag. Hon blev "cheerleader of the month" i en amerikansk cheerleadingtidning.

Erica Englebert
Ålder: 16 år (född 1996)
Lag: Cheer Extreme Senior Elite

Hållt på med cheerleading sedan barnsben och var redan då en talang. Hon blev känd i cheervärlden genom YouTube och 2by2video's alla filmer med henne. Hon har gått i Senior Elite i flera år nu och har varit med och tagit guld på Worlds två gånger. Hennes popularitet har hållt i sig och hon har över 25 000 followers på Instagram - mer än någon annan cheerleader!

Cami Branson
Ålder: 15 år (född 1996)
Lag: Cheer Athletics Cheetahs

Blivit känd över en natt - känns det som i alla fall. Det är i år Cami börjats synas mer och mer. Hon har gått i Cheetahs två säsonger och ska gå där även nästa säsong. I år var hon modell för Varsitys dräktkatalog, tillsammans med ett antal andra kända cheerleaders.

Maddie Gardner

Ålder: 18 år (född 1993)
Lag: University of North Carolina Chapel Hill

Maddie började på cheerleading redan när hon var 4 år, tillsammans med sin syster (hennes syster har också gått i Senior Elite många år). Hon visade sig vara en talang som topp och som Erica Englebert blev hon känd genom YouTube och 2by2video. I början var hon dock inte alls på samma nivå av popularitet som Erica utan var lite i skymundan. Men när Erica ville dra sig ifrån rampljuset litegrann så steg Maddie fram desto mer. När hon gjorde ball-up 360 på Worlds 2010 och dessutom vann "the golden ticket" helt slumpartat av Nfinity fick hon vara med på omslaget av Inside Cheerleading Magazine. Då förändrades allt! Helt plötsligt syndes hon överallt. Maddie har alltid varit noga med vad hon lägger ut och vad hon inte lägger ut på internet. Hon har tagit bort sin vanliga Facebooksida och har istället en fan page som hon uppdaterar väldigt mycket. Hon har också en officiell hemsida, Twitter och Instagram. Hon har blivit en ikon inom cheerleading de senaste åren - men allt har sitt slut. Nu kommer hon inte gå i något allstarlag mer, utan bara college. Men jag tror fortfarande hon kommer synas mycket och vara en del av allstarvärlden på andra sätt än som aktiv.

Whitney Love
Ålder: 18 år (född 1993)
Lag: Oklahoma State University

Växt upp med cheerleading runtomkring sig då hennes mamma är Debbie Love, en av de mest kända gymnastik- och cheerleadingcoacherna i USA. Hon har väldigt många syskon och samtliga har hållt på med cheerleading och gymnastik. Nu är det bara Whitney och lillasystern Britni kvar i cheerleading då de andra är betydligt äldre. Whitney är den mest kända av syskonen, förmodligen för hennes galna gymnastikskills. Hon var den första tjejen att sätta stillastående dubbelskruv! Hon ser alltid till att prata med sina fans på Facebook, Twitter och Instagram, det gillar jag!

Kelsey Rule
Ålder: 16 år (född 1995)
Lag: World Cup Shooting Stars

Kelsey har alltid varit en stjärna i World Cup! Hon gick i juniorlaget Starlites flera år och när hon sedan fyllde 12 år blev hon direkt uppflyttad till Shooting Stars. Hon har vunnit Worlds hela tre gånger - trots att hon bara är 16 år. Hennes starkaste moment inom cheerleading har alltid varit gymnastik. I år körde hon en stillastående länga med dubbelskruv-dubbelskruv, något utav det svåraste man kan göra. Utöver Shooting Stars hjälper hon till att coacha ett special needs-lag. I år var hon också tillsammans med Cami och några fler modell för Varsitys cheerleadingdräkter. Kelsey är även hon väldigt populär på både Twitter och Instagram som hon uppdaterar flitigt.

Gabi Butler

Ålder: 14 år (född 1997)
Lag: Trinity Athletics

Gabi Butler gick i Top Gun i 4 år och när hon tog sig upp till large coed-laget så var det fler människor som upptäckte henne. Hon har blivit känd för att vara den allra vigaste toppen och många människor fascineras över hur vig hon är. Men hon är inte bara duktig topp utan hon är även bra på gymnastik! Man kan inte ta miste på vem hon är i ett program, hon står alltid ut! Nu till säsongen 2012-2013 har hon bytt lag till det hyfsat nystartade Trinity Athletics. Gabi kommer även hon från en cheerleadingfamilj där hennes storasyster Ashley gått i både large coed och international open coed 5 och lillasyster Amanda senast gått i senior restricted 5. Jag tror att Ashley slutat på cheerleading, men Gabi och Amanda kommer nu att gå i samma lag.Kiara Nowlin är också en del av Secret Diary, men hon kunde inte närvara vid de riktiga inspelningarna utan fick göra en egen inspelning någon vecka tidigare. Därför är hon inte heller med på några gruppbilder.

YBW Photo Challenge på Instagram!

Jag har sett att det finns olika "photo challenge" på Instagram, så jag tänkte göra min egen lista! Tagga #ybwphotochallenge om ni lägger upp, så man kan se varandras! :)

Är det någon ni inte kan göra är det bara att ni hoppar över den dagen! Har ni inte Instagram kan ni såklart göra samma sak på Facebook eller Twitter :)

Det är för juni:Dynamite Daisies - RM 2012Visste ni att...

Brandon Allstars Senior Black kom på 12:e plats på Worlds 2008, men kom och VANN Worlds 2009! Boom!


2008 vs 2009

Maddie på tidningsomslag

Maddie Gardner kommer vara med på hela TVÅ tidningsomslag snart. Inside Cheerleading Magazine och The Cheer Leader Magazine.


Trinity Athletics 2012-2013

Nu är det officiellt att Gabi Butler och hennes syster Amanda Butler kommer gå i Trinity Athletics nästa säsong! Gabi kommer även träna power tumbling där. Deras familj bor fortfarande i Florida och de kommer delvis bo hos en annan familj i Georiga (de är homeschooled). I samma lag kommer Angel Rice från Stingray Orange, Shayla Moore från Georgia Allstars och ett antal killar från Georgia Allstars gå.

Trinity Athletics gym ligger i delstaten Georgia. Deras gym är ett av de mest moderna cheerleadinggymmen i USA. Förra säsongen var deras första och till den här säsongen har de fått med sig ett gäng nya coacher. Gianni DiNegri som är en av de mest kända och respekterade coacherna i USA och som har varit hos Georgia Allstars ett antal år fram tills nu, Adrian Strouder som varit aktiv i University of Louisville/GymTyme och sist men inte minst gymnastiktränaren Tonya Rice, mamma till Angel Rice.Det spekuleras mycket hur det kommer gå för Trinity nästa säsong, men ingen vet ju något säkert utan vi får vänta och se till första tävlingen! Det ska bli oerhört spännande i alla fall. Det har varit mycket drama kring detta på Twitter då folk påstått att de "snott" aktiva. Särskilt Jamie Parrish och Georgia Allstars har twittrat mycket om detta och halva cheervärlden verkar ha tappat respekt för honom. Stingrays och Top Gun har varit föredömliga och inte yppat ett ord!

Visste ni att...

Maryland Twisters F5 och California Allstars Lady Bullets var först med dräkter från GK. Båda två hade de för första gången på Worlds 2009. F5 sponsras fortfarande av GK medan Cali har gått över till att använda Varsity till sina dräkter.


Visste ni att...

Lesley, tjejen Miley Cyrus nämner i en av sina mest kända låtar "See You Again" gick i laget Premier Tennessee Pumas som tävlade Worlds för några år sedan. I refrängen sjunger hon "my best friend Lesley said, oh she just being Miley".Twittern Remeber When skriver massa roliga minnen från cheerleadingvärlden. Jag "snor" en del av deras och lägger upp nu de kommande dagarna!

Ny kategori på bloggen

Jag har sorterat litegrann här på bloggen och gjort en ny kategori för "Visste ni att...". Vill ni kolla alla inlägg i den kategorin hittar ni den HÄR. Saknas förmodligen en del eftersom de tidigare varit utspridda i olika kategorier.

När jag sorterade inlägg så hittade jag den här bilden som är ca 2,5 år gammal!

RSS 2.0