Bring It On

Tänkte betygsätta alla Bring It On-filmer, och kanske andra cheerleadingfilmer också!

Bring It On

Kom ut år: 2000
Utspelar sig i: San Diego
Typ av cheerleading: High School

Opening Scene
♥♥♥♥

Klassikern! Nedvärderar cheerleading lite, men samtidigt underhållande.


http://www.youtube.com/watch?v=CUUgKj2i1Xc

Main Character
♥♥♥♥

Kirsten Dunst i huvudrollen. Passar bra i rollen som Torrance Shipman, blond liten cheer captain.



Best Friend
♥♥♥♥♥

Eliza Dushku spelar Missy Pantone, en "hardcore-gymnast" som precis flyttat till San Diego. I början är hon inte så populär i laget, men efter hand blir hon snabbt bästis med Torrance (Kirsten Dunst).



Boyfriend
♥♥♥♥

Cliff Pantone är den nyinflyttade coola rock-killen, även Missys bror. Cliff och Torrance får snabbt kontakt med varandra. Det enda som står i vägen är Torrances pojkvän Aaron.



The Evil Ones
♥♥♥

"Big Red", Courtney och Whitney är de elaka i filmen. Big Red är den förra lagkaptenen som stal ramsor och program från ett annat lag. Courtney och Whitney är med i laget, och försöker desperat att försöka få kontrollen över laget så de kan bestämma allt.




Konkurrenterna
♥♥♥♥

East Copton Cheerleaders är det främsta motståndarlaget. Det är laget Big Red snodde program ifrån. De är väldigt duktiga, men har inte fått visa sina skills på tävling förrens det här året.



The Routine
♥♥♥


http://www.youtube.com/watch?v=4q6ibxqwkNI

Inte världens bästa program, men det finns helt klart bra saker i det. Bland annat har de en x-full basket och helicopter toss, som numera är förbjuden att göra.

Handlingen
♥♥♥♥

Toros kan inte använda sitt program, så de måste få ihop ett nytt. De provar först att använda en koreograf, men till slut tar de saken i egna händer och gör ett eget program.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0