Going for gold


Här ser ni tränarna för Team USA.

Först har vi David McDowell som är huvudtränare för coed. Normalt sett är han huvudtränare och "spirit coordinator" för University of Alabama.
I mitten finner vi Sherry Cooney som är huvudtränare för all girl. I vanliga fall är hon huvudtränare för Carrollton High School och har tidigare varit huvudtränare för University of West Georgia.
Sist finner vi Roger Schonder som hjälper till att träna både all girl och coed. Han jobbar som "all star director" hos Stingray All Stars.

Varje år väljs en ny plats/gym som ska vara utgångspunkten för landslaget det året. Tränare väljs från närliggande städer. I år är de alltså hos Stingray All Stars i delstaten Georgia. Förra året utgick de från GymTyme som ligger i Louisville, Kentucky. Tränare var då James Speed, Tony Nash och Jomo Thompson.

På Team USA's hemsida finns det en liten serie med videoklipp där man kan följa laget från tryout och genom träningsläger. Mycket intervjuer med aktiva, tränare och koreografer!

Klicka HÄR för att komma till hemsidan.

Kommentarer
Postat av: My

Du måste ju bara länka till det här (4 tjejer som cheerar ;D) http://svtplay.se/v/1873880/bolibompa/hejarklacken_cheer_one_ovar



btw, din cheerinternational kategori är lite felstavad :)

2010-04-23 @ 10:42:17
Postat av: Ida

My: Haha vad gulliga, men vilket lag är det?

Jaaaa, ser det nu! Fy! Jag som är världens nogaste med stavning :p

2010-04-23 @ 13:57:41
URL: http://youbetterwork.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0