Twisters senior nybörjare

Deras rosetter har jag gjort!


Kommentarer
Postat av: Anonym

har du film på dom? skulle du i sånnafall kunna lägga upp den, eller vet du vad laget heter?din blogg är förresten awsome, synd med folk som klaga. Jag uppskattr varenda inlägg! :)

2010-12-28 @ 20:43:25
Postat av: Ida

Anonym: Nej, jag har tyvärr inte det! Laget har inget namn.Tack fina du!

2010-12-28 @ 21:25:05
URL: http://youbetterwork.blogg.se/
Postat av: Katarina Eriksson

Vi delar in tävlingslagen i A och B lag, som de flesta andra sporter gör. Detta lag är senior B. Skälet till det är att föräldrar och andra externa ska förstå vad som behövs av dem. De flesta föräldrar har erfarenheter av denna struktur och det är lättare att dra paralleller. Den namngivningsstrukturen är rätt anonym, vilket är medvetet.

Vi har valt att inte ha lagnamn, lagmaskotar mm - alla är helt enkelt Twisters Cheer Elite. Vi försöker bygga samman "varumärket" på det sättet. Detta är för att organisationen ska ha lättare till helhetstänk, och för att lagen inte ska suboptimera. Vi vill förenkla till byten mellan lag etc. Det gör uppgiften att svetsa samman varje lag lite svårare, men man får jobba med andra parametrar, tex lojalitet mellan individerna istället för till ett varumärke på lagnivå. Detta är genomförbart, och i längden bör det skapa mer trygghet eftersom man inte kan ta några genvägar.

Lång förklaring... :-)

2011-01-28 @ 07:48:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0