Tryouts!

Nu när de svenska tävlingarna är över för den här säsongen så kommer det direkt upp info om uttagningar till olika lag. Hittills har jag hittat information om två stycken. Klicka på rubrikerna för att ta er vidare till där jag hittade informationen.

Vill du bli en del av Dynamite Dragons 2010-2011? Kom på en provträning!

Nu söker vi nya medlemmar till vår drak-familj inför säsongen 2010-2010. Säsongen består av koreografiläger med tränare från USAs främsta förening Top Gun All Stars, utomlandstävlingar och massa annat kul.

Tillfälle 1
Datum: söndag 20/6
Tid: 15.00-17.00
Plats: Blackebergshallen

Tillfälle 2

Datum: måndag 21/6
Tid: 18.00-20.00
Plats: Blackebergshallen

Vi ser gärna att du deltar på två provträningar!

Anmälan sker till på lina_adelow@hotmail.com, där anger du namn, ålder och tidigare erfarenheter. Är du redan med i Dynamites behöver du inte anmäla dig.Vill du tillhöra vår POWER-familj?


Nu söker vi nya medlemmar inför säsongen 2010-2011, i alla åldrar och till alla divisioner. Vi kommer att ha lag i såväl nybörjar- som fortsättnings- och avancerad-klasserna, samt från miniorer till seniorer. (OBS! Det betyder att vi inte enbart kommer att ha de lag vi haft denna säsong!)

Är du intresserad av att börja?


Skicka ett mejl till karolina@powercheer.se där du anger namn, ålder och tidigare erfarenhet av cheerleading (om du har någon). Vi kommer sen att kalla dig till den tryout som är mest lämplig. Första tryouten kommer att ske under v.28 och den andra v.33. Har du inte möjlighet att närvara på någon av dem, skriv det i mejlet så löser vi det givetvis. (Alla som redan går i Power, men som ska flytta upp en åldersklass ska anmäla sig också.)

Skicka din anmälan senast 4/7. Har du några frågor är det bara att mejla till samma adress.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0