Demo Camp

Fredag till söndag kommer två lag i USC ha "Demo Camp". Excaliburs och Tom Cats är lagen som kommer vara med på campet och få lära sig dans utav honom. Resten av programmet gör respektive tränare.

Demo känner många igen eftersom han varit här i Sverige två gånger förut. Första gången på cheer camp i Uppsala sommaren 2008 och andra gången på cheer camp här i Uppsala igen hösten 2009, då han även stannade kvar efter och lärde ut koreografi till Excaliburs och Black Hawks. Han är nog den av intruktörerna som stod ut mest på cheer camp (åtminstone det jag var med på, 2008) med sina sjukt grymma voltlängor och hopp.



Demo är till vardags tränare för Ultimate Athletics i Chicago. Han är själv inte längre aktiv utan är bara tränare för Princesses (mini 2), Dynasty (junior 5) och Legacy (senior 5).



Han har en imponerande karriär som cheerleader med guldmedaljer från både ICU Worlds med Team USA och från USASF/IASF Worlds med GymTyme. I college tävlade han för University of Louisville. Han började med power tumbling, där han bland annat tävlade i VM, för att sedan gå i Cheer Athletics innan college.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0