Midwest Cheer Elite

Förra helgen krockade en bil med tre cheerleaders och en mamma in i en annan bil på motorvägen. Den andra bilen körde av någon obegriplig anledning åt fel håll. Det blev alltså en väldig krock och mamman i bilen dog. De andra tre ligger på sjukhus just nu.

Barnen i bilen var på väg till en cheerleadingtävling för att tävla för Midwest Cheer Elite. Hela cheerleading-USA och även många utanför USA står nu bakom laget och skickar en extra tanke till de. Jag hoppas verkligen att det går bra för de som ligger på sjukhuset.

Det finns ett event HÄR där alla uppmanas att bära mörkblått idag i skolan och på träning för att visa att man stöttar laget. Det är även många som bytt profilbild till bilderna här under.


Kommentarer
Postat av: carolina

jag kopierar din text och lägger in på min blogg. hoppas de är okej.

2010-11-17 @ 14:34:55
URL: http://gorgeousbutterfly.blogg.se/
Postat av: Ida

Carolina: Självklart!

2010-11-17 @ 14:44:11
URL: http://youbetterwork.blogg.se/
Postat av: Edda

vi skulle nog ha tävlat mot något av deras lag.. deras coach pratade på våran tävling om det... en av dottern till mamman som dog är 14 år gammal och hon var vaken under hela krocken och såg sin mamma ta sitt sista andetag.. det är så hemskt. vi har "wear something blue" på gymmet den här veckan och vi har små blå-band (lite osm dom på din bild) .. och usch det är så hemskt.. dom skickade hem alla lag från tävlingen (från midwest) förutom senior 5 laget som grät så fort dom kom av mattan..

2010-11-18 @ 04:26:18
URL: http://eddagoesamerica.blogg.se/
Postat av: Anonym

Skal Sverige bytte til ECU eller skal dere være i det forbundet dere er i nå? :-)

2010-11-18 @ 09:46:12
Postat av: Ida

Edda: Åh, vad hemskt :( Usch usch usch!Anonym: Tror inte det tyvärr, inte än i alla fall!

2010-11-18 @ 14:15:06
URL: http://youbetterwork.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0