True World Champions

Stingray Allstars Orange är det lag som vunnit Worlds flest gånger - hela fem gånger! Fyra av de är dessutom i rad. 2006 förlorade de guldet åt Cheer Athletics Jags, annars har de varit obesegrade länge nu. Trots deras alla guld så har de inte nått samma popularitet som t.ex. Top Gun, Cheer Extreme och World Cup. Orange är inte laget som står ut med den allra coolaste koreografin - de kör på cleant och säkert. Titta på filmen här under från Worlds... Perfekt?


Konkurrensen förra säsongen var väldigt hård i small senior-klassen, då flest tävlande lag finns där. De var inte många poäng ifrån Cheer Extreme och California Allstars, men tillräckligt för att gå hem med guldmedaljerna. I år kommer det bli ÄNNU hårdare, då många large-lag går ner till small istället. California Allstars har visat sig starka på sin showcase-video. Frågan är vad Orange har att komma med? Än avslöjar de inget. De vill inte visa något annat än perfektion, och såhär tidigt på säsongen så har man inte det. De vill alltså vänta så länge som möjligt med att visa sitt program!

PS: Ser ni att alla toppar har page? Hehe.

Kommentarer
Postat av: Ida

hihi... Vq vet deras koreografi :) Eller början iaf.. Stunt och tumbling..! Vi fick se på deras träningar när vi va där! Sjukt bra :)

2010-11-08 @ 17:46:07
URL: http://idamarias.blogspot.com
Postat av: Anonym

varför går så många ner till small senior?

2010-11-08 @ 19:56:49
Postat av: Ida

Ida: Ska bli så roligt att se erat program!Anonym: Det finns flera anledningar. Man kan toppa laget mer med färre personer. Det är svårt att få ihop tillräckligt med killar till unlimited coed (t.ex. Top Gun har inte kvar sitt). Bids till Worlds är lite ändrat i år, så fler bids kommer ges till small-lag.

2010-11-08 @ 21:05:45
URL: http://youbetterwork.blogg.se/
Postat av: Jack

Kul att l'sa om mitt favoolag! Hihi :)

2010-11-09 @ 18:02:51
Postat av: Ida

Visste att du skulle gilla det ;)

2010-11-09 @ 18:36:30
URL: http://youbetterwork.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0