Karma Returns

Karma Returns är ett klädföretag som tar fram framförallt t-shirts. Kläderna anser de alla (med den stilen) kan bära, men de har upptäckt att cheerleading är en stor marknad, så de satsar på det. De sponsrar till exempel flera collegelag med t-shirts och arrangerar exklusiva fester på Hawaii, i Texas och i Florida. De har även haft en modevisning där bland annat Jennifer Cooper, fd cheerleader i World Cup Shooting Stars och numera Cheer Athletics Fiercekatz, var modell.De tar emot beställningar på "custom designs", om någon vill beställa till exempel till sitt lag. Maila [email protected] om ni är intresserade. Mer info hittar ni på deras hemsida, HÄR.


T-shirts de gjort till Spirit of Texas och ACE Allstars.

För att marknadsföra sig sponsrar de ett antal kända cheerleaders. De personerna gör videos som läggs upp på YouTube och Facebook. Eftersom dessa personer är väldigt duktiga och lockar till sig många som tittar på filmerna så får Karma Returns reklam (så jag hittade fram till de). Ni förstår grejen! Ganska smart marknadsföring av de!


Whitney Love som jag nämnt ganska nyligen har precis lagt upp sin nya video. Hon är den första tjejen som sätter stillastående dubbel tror jag!!


Brandon "Lil B" McCuin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0