Cheer Extreme Showcase

Showcase är en slags uppvisning där alla lag i föreningen/programmet/gymet visar sina program. I USA har i princip alla detta, för att ha som ett slags genrep innan tävlingssäsongen drar igång. Många brukar hålla det hemligt, för att de inte vill att lagens program ska läcka ut innan första tävlingen.

På söndag har Cheer Extreme sitt showcase. De har tvärt emot alla bestämt sig för att visa det... Över hela världen! Det kommer live-sändas över internet. Förmodligen kommer det kunna gå att se filmerna efteråt och en del kommer säkerligen dyka upp på YouTube också. Cheer Extreme har ungefär 40 lag, så det är många program som ska visas upp... Haha.

För att kunna se det på söndag så gäller det att ni registrerar er på den HÄR hemsidan. Exakt hur det går till sen vet jag inte, vi får helt enkelt se. I USA (North Carolina) börjar det 12:00pm, det är sex timmars tidskillnad, alltså bör det börja klockan 18 här. På Facebook står det att det ska hålla på fram till 6:30pm, 00:30 här.

Senior Elite showcase 2009


Kommentarer
Postat av: Anonym

hur länge tar det för dig att göra rosetter? Vet möjligen ett lag som skulle vara intresserat men skulle först vilja veta hur länge det tar att tillverka ca. 15 rosetter?

2010-10-24 @ 09:59:49
Postat av: s

Tack så mycket! :D

2010-10-24 @ 22:14:09
Postat av: Ida

Anonym: Det beror på hur rosetterna ser ut och när de beställs. Om jag har mycket att göra i övrigt så tar det lite längre tid osv... Tar väl 1-2 veckor :) Kan ta mindre om det så behövs! Kan lätt göra klart de på en dag, meeen ja, har inte alltid tid till det!



S: Varsågod!

2010-10-25 @ 00:44:46
URL: http://youbetterwork.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0