Tryout till USC

Lördagen den 11 september är det uttagning till GF Uppsalaflickornas alla cheerleadinglag. Se till att befinna dig i Heidenstamsskolan om du vill vara en del av något av våra lag.

Uttagningen är indelad i tre åldersgrupper - minior, junior och senior. Vi kommer ha två lag i varje åldersgrupp.

Minior 11:00 - 12:00
Junior 11:30 - 13:00
Senior 13:00 - 14:30

Spitfires
Miniorlaget är till för aktiva födda 98-01. Vi kommer träna två gånger/vecka under läsåret 10-11. Är du intresserad av att prova på hos oss? Eller har du några frågor? Maila oss på [email protected]



Excaliburs
Vill du vara med i GF Uppsalaflickornas junior-elitlag "Excaliburs" i cheerleading säsongen 2010/2011? Tveka inte att komma på vår uttagning! Vi söker killar och tjejer födda 98-95.

Laget tränar 3 ggr/vecka och närvaro och träningsvilja är mycket viktigt för oss. Tidigare erfarenheter av cheerleading eller gymnastik är meriterande men även dans, konståkning eller dylikt kan vara bra. Har du aldrig hållit på med cheerleading förut? Maila oss och berätta lite om dig själv.

Har du frågor? Eller bara vill komma på en provträning innan uttagningen? Hör gärna av dig! [email protected]om



Black Hawks
Vill du vara med i GF Uppsalaflickornas senior elitlag - Black Hawks? Svenska mästarna 2010 söker killar och tjejer som vill prova på cheerleading på hög nivå! Välkomna på uttagning till Black Hawks lördagen den 11 september kl 13:00 - 14:30 i Heidenstamskolans gymnastiksal. Om det är så att man skulle missa uttagningen ska man maila och anmäla sitt intresse.

Tidigare erfarenhet av cheerleading eller gymnastik uppskattas men är ej ett krav, vi välkomnar alla intresserade med hög träningsmoral, enda kravet är att du är född 94 eller tidigare. Om du aldrig tidigare har hållt på med cheerleading, tveka inte att komma och prova på!

Black Hawks är ett mixed lag på avancerad nivå som består av killar och tjejer födda mellan 85-94. Laget tränar 3 ggr/vecka: måndagar, onsdagar och söndagar, närvaro och träningsvilja är mycket viktigt för oss. Vi tävlar DM och SM och eventuellt EM eller annan utomlandstävling.

Ta med träningskläder, inomhusskor samt vattenflaska.

Har du frågor? Hör gärna av dig! [email protected]


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0