FAME All Stars

FAME All Stars är ett allstar-program i USA som inte alls fått den uppmärksamhet de förtjänar. Riktigt grymma är de, så därför tycker jag de förtjänar att åtminstone få lite uppmärksamhet här!

FAME All Stars är beläget i delstaten Virginia, som ligger på USAs östkust. De har tre stycken gym på olika ställen i Virginia - Beach, Midlothian och Central. På det årliga och numera kända lägret Flygirls som FAME Super Seniors, Cheer Extreme Senior Elite och Maryland Twisters F5 har tillsammans brukar de befinna sig just i FAMEs gym.
De har fyra personer som tillsammans äger deras tre gym, Andrea, Phil, Melvin och Erica.



FAME är rankat som topp 11 av alla all-star programs i USA, vilket är väldigt stort! De har många cheerleaders som går till olika college runt om i USA. De flesta till närliggande, men en hel del till University of Louisville också! Två som stått ut i mängden är Jenny Blake (som ni ser i föregående inlägg) och Santwon McCray. Båda två tävlar även för GymTyme nu, utöver U of L.


Deras mest kända och bäst placerande lag är Super Seniors. I videon här under ser ni de från Worlds där de tog hem en sjätteplats i den otroligt hårda large senior-kategorin.

Utöver Super Seniors har de tre lag till som tävlade Worlds i år. Totalt har de 20 lag i hela föreningen.


Kommentarer
Postat av: bitte

Hej skulle du vilja va snäll och gå in på den här länken



http://nelly.com/newProducts.asp?qNavigation=&qNavigationId=4&navName=senast-inkommet-man&genderName=klder-fr-kvinnor&query=&campaignpage=campaign_template_id_66&language_id=1&urltype=rewritten&keep=nyheter



Och rösta på den tjej det står Linda Anderson på.

Skulle bli väldigt väldigt glad ifall du vill hjälpa mig.



Kram

2010-09-09 @ 20:10:38
URL: http://www.lovemercury.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0