Coacherna bakom topplagen

Top Gun
Victor och Kristen Rosario
Victor och Kristen startade Top Gun tillsammans för 18 år sedan. De har tillsammans byggt upp Top Gun till vad det är idag - ett av världens mest kända cheerleadinggym. De vill inte att Top Gun ska vara ett gym i mängden heller, utan försöker ständigt utmana med nya skills och kreativ koreografi.

På 90-talet när de gick i college tävlade de tillsammans i partner stunt och vann bland annat NCA!



Jose Gonzalez
Har varit coach hos Top Gun i 10 år och innan det var han med i large coed-laget. Han har även varit med i Top Guns framgångsrika danslag. Förra säsongen coachade och koreograferade Jose både semi-limited coed, international coed 5 och international coed 6.

Jose brukar alltid göra ett besök hos Dynamites varje höst då han koreograferar en del av deras lags program.




GymTyme - University of Louisville

UofL och GymTyme har ett unikt samarbete som gör att nästan alla som går på cheerleading i UofL även går i GymTyme, ett allstargym. GymTyme är kända för att ha många open-lag (då nästan alla som går på college är för gamla för att tävla i de vanliga seniorklasserna) men GymTyme har även youth-, junior- och seniorlag. Eftersom de har det här samarbetet coachas UofL och GymTyme av samma personer.

James Speed och Misty Hodges
Tillsammans är de delägare för GymTyme och tränare för University of Louisville. De två har nog flest ringar från Worlds och college cheer av alla i cheerleading-världen. 2011 kammade GymTyme hem guldet i international open coed 6 och international open all girl 5. Lite roligt att GymTyme har väldigt många Worlds-medaljer - och alla är guld! Allt eller inget ;)



Här har ni James och Misty när de gick i college! Både gick såklart i Louisville :)




Kommentarer
Postat av: Anonym

en fråga, FÅR man inte tävla allstar längre sen man fyllt 18? :S

2011-10-28 @ 10:34:57
Postat av: Ida

Anonym: Jo, i international open-klasserna :)

2011-10-28 @ 11:16:05
URL: http://youbetterwork.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0