SBS 2012

Två killar och en tjej från Rockstar Cheer The Beatles som gör massa olika stuntsekvenser från 2011-2012.
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Åå herregud så bra!

Men du Ida, jag har några frågor!

1. Har du några knep för att man skall lyckas med flickis och handvolt?

2. När man för första gången ska prova en extension lib, vad skall man som topp tänka på då? Och även sedan när man ska börja dra trick? :)

3. Vad är det viktigaste man skall kunna för att platsa i ett fortsättningslag?

4. hur kan man träna(övningar) individuellt och göra sig förberedd på detta inför tryouterna?

Skulle bli otroligt tacksam om du svarar på detta så snabbt du kan! Du anar verkligen inte!


Svar: 1. Det blir jättelångt, men maila mig ([email protected]) eller skriv på Facebook (Ida-Maria Lehto) så lovar jag att ge dig massa förövningar!
2. Hjälp till och skjut med armarna, skjut rakt upp, snabbt upp med rumpan, håll blicken på något så blir balansen bättre, håll höften rak och tveka inte, kör bara :) Trick är samma sak. Kan du dra trick på marken så kan du dra dem i luften. Se till att hålla balansen och inte luta åt något håll.

3. Det beror på vad tränarna värdesätter och vad de andra kan. Se till att kunna alla nybörjarsaker (nybörjarhopp + kullerbytta, hjulning och rondat) perfekt så ökar dina chanser. För även om det är fortsättning så har man alltid det i programmet. Och försök vara så bra som möjligt på de avancerade sakerna och bygg.

4. Som sagt har jag massa förövningar till gymnastik, så skriv till mig direkt om du vill ha sånna! Träna massa allmänt så du är i bra form, kör styrka, spring och stretcha flera gånger i veckan. Och öva hopp och hjulningar, rondater och handståenden hemma i trädgården om du har möjlighet! :)

Lycka till!
You Better Work

2012-08-07 @ 14:29:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0