Film från Idrottsgalan

Galen respons på Facebook, sjukt kul! Verkar som att dem flesta av er satt hemma och kollade! Många skriver att dem tycker att det är dåligt filmat, men jag tycker ärligt talat att det inte är så farligt. Det är klart att det inte skulle vara huvudfokus på oss när vi var en del av ett stort nummer med Markoolio, Lili & Susie, Linda Lampenius och "Finnish House Mafia". Dock så borde dem nämnt oss mer osv, men just filmningen tycker jag inte var så kass som många verkar tycka! Man kan diskutera till oändligheter om att cheerleading inte räknas som en sport, men just i detta inlägg ber jag er bara skriva respons till oss, så kan vi ta diskussionen kring SVT/Idrottsgalan-folket i ett annat inlägg!

Kommer massvis med bilder imorgon kväll! Här är filmklippet, dock är inte hela introfilmen med tyvärr.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Tror många / endel inte visste att ni skulle uppträda med Markoolio, tror att många / endel uppfattade att ni skulle uppträda på idrottsgalan och att fokusering skulle vara på er.

Där av reaktionen.

Ni var kanon duktiga! Även om fokusering inte var på er.

2012-01-17 @ 07:42:05
Postat av: Carin H

Ni var grymma, som alltid! Det är få lag i Sverige som kan stoltsera med att ha varit med på SVT och jag tycker ni gjorde en jäkligt bra jobb efter förutsättningarna (in med bollen i mål är ju inte direkt cheermusik, och så på TV dessutom).

2012-01-17 @ 08:17:25
URL: http://www.carinh.se/cheer/
Postat av: S

Ni var sjukt duktiga! Tror också som "anonym" att många förvänta sig att ni skulle ha ett eget nummer men ja... ni var grymma ändå :)

2012-01-17 @ 15:46:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0