Orange vs Senior Elite

Vissa lag har krav på saker man måste kunna för att komma in i laget, medans andra lag inte har några krav alls utan går på de bästa möjliga som söker.
 
Stingray Orange är ett exempel på ett lag som har vissa speciella krav. För att komma in i Orange måste man antingen kunna dubbelskruv i springande gymnastik eller stillastående fullskruv. I klassen small senior syns alla väl eftersom det bara är 20 st på mattan, så det blir svårare att gömma någon som inte kör. Det är även färre som kommer in i laget vilket gör att de inte kan ta in så många.
 
 
Cheer Extreme Senior Elite har inte sånna krav som Orange har. Vad jag vet har de inga krav på något man måste kunna, även om jag tänka mig att alla kan stillastående salto och i princip alla fullskruv. Courtney Smith-Pope, deras tränare, har själv skrivit att om man är väldigt väldigt duktig på något annat område än gymnastik i cheerleading så går det att komma in ändå. Hon försöker plocka ihop bästa möjliga laget utifrån alla aspekter. Large senior fungerar inte riktigt som small senior då det är 36 st på mattan och inte 20.
 
 
Är det något lag i Sverige som har krav på alla flickis (eller liknande)? Kommentera isåfall, roligt att veta! :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Twisters Jr A måste alla kunna flickis för att få tävla.

2012-07-20 @ 02:18:41
Postat av: Anonym

Tror att det gäller alla twisters a-lag i år... Coolt!!

Svar: Även minior?
You Better Work

2012-07-20 @ 08:40:17
Postat av:

Och spagathandvolt och rondat flickis:)

2012-07-20 @ 10:34:33
Postat av: E

Tror att de flesta lag mest försöker fylla ut platserna. Eftersom Cheerleading inte är så stort i Sverige så finns det inte alltför många utövare, och då kan man inte ställa såna krav, för då får man halvfulla lag :P Undantaget är väl i Stockholms distrikt och kanske nåt lag utanför... Trist, men jag hoppas det ändras!

Svar: Jo, men det är ju bara avancerade lag i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Borås. Och nästa år Malmö också då. Oftast är det avancerade lagen som har nästan alla flickis.
You Better Work

2012-07-23 @ 17:51:55
Postat av: Anonym

Det gäller alla twirres lag, inklusive minior. Flickis, spagathandvolt och rondat flickis för att få tävla! :)

Svar: Ska bli jättekul att se miniorlaget!
You Better Work

2012-07-23 @ 23:43:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0