Seniorer som var unga talanger

Kelsey Rule
Ålder: 17 år
Lag: World Cup Shooting Stars
 
 
Kelsey började på gymnastik som liten och de upptäckte direkt att hon var en talang. Hon lärde sig saker fort och ville gå upp i en mer avancerad gymnastikgrupp - men gymnastikföreningen hade bara grupper efter ålder, inte förmåga. Kelsey bytte då gym och hamnade av en slump i ett gym som hade både gymnastik och cheerleading. När hon var 11 år bytte hon till World Cup och redan efter ett år fick hon en plats i ett av världens bästa lag Shooting Stars. Sedan hon var 12 år har hon gått där och är nu inne på sitt sista år. Återstår att se var hon hamnar på för college och om hon väljer att hålla på med cheerleading. Hon kan i princip komma in i vilket cheerleadinglag som helst.
 
Kelsey Rule är topp men hennes styrka i cheerleading är helt klart gymnastik. Hon körde i år en stillastående länga till dubbelskruv-dubbelskruv. Något som inte är tillåtet från och med det här året, så hon var en av de få som fick chans att göra det i cheerleading.
 
 
 
Ashley Hobbs
Ålder: 14 år
Lag: Cheer Extreme Senior Elite och Junior Elite
 
 
Man kan inte tro att Ashley bara är 14 år, då hon ser väldigt mycket äldre ut! Hon har precis gjort sitt andra år i Senior Elite. Första året var hon topp och nu senaste året var hon bas. Ashley har en storasyster, Kelsey, som också gått i Senior Elite under många år. Ashley har ofta sista längan i Senior Elite och gymnastik har alltid varit hennes starka moment. Så sent som för två år sedan gick hon i Youth Elite (som minior i Sverige) och körde redan då fullskruv-dubbelskruv. Eftersom hon är så ung har hon många år på sig att utvecklas och vi kommer få se mycket mer av henne i framtiden!
 
 
 
Erica Englebert
Ålder: 16 år
Lag: Cheer Extreme Senior Elite
 
 
Genom 2by2's filmer blev hon en stjärna vid ung ålder. Första videon ni kan se här under är hon bara 6 år gammal i! Hon har alltid varit bra på alla delar i cheerleading, men det senaste året har hon haft problem med sin gymnastik och haft "mental blocks" för vissa saker hon tidigare kunde. Något som hon gått framåt i är stunt och enligt mig gjorde hon deras stuntsekvens bäst av alla i år!
 
Om några veckor kommer hon till Norge för Ultimate Cheer Camp!
 

 
 
McKenzie Rutan
Ålder: 15 år
Lag: Stingray Allstars Orange
 
 
Även McKenzie kan man tro är äldre än vad hon faktiskt är. Hon har varit Stingrays stjärna sedan barnsben och gått i flera olika lag. De senaste åren har hon gått i small senior-laget Orange och kammat hem Worlds ett antal gånger. McKenzie är väldigt all-around, så det är svårt att säga vad hennes bästa moment är. Hon har otroligt bra hopp, gymnastik, duktig topp och center i deras dans. Hon kan allt!
 
 
 
Carly Manning
Ålder: 15 år
Lag: Cheer Athletics Panthers
 
 
Trots att Carly bara är 15 år har hon redan FYRA Worlds-ringar. De två första är från när hon gick i Jags, Cheer Athletics juniorlag (tidigare fick juniorer tävla Worlds). De två senaste är självklart från Panthers! Hon har varit center i baskets båda år hon gått i Panthers och off-center i stuntsekvensen. I filmen nedan ser ni att hon inte bara är bra topp utan väldigt bra på gymnastik också.
 
 
 
Kiara Nowlin
Ålder: 16 år
Lag: California Allstars Smoed
 
 
Det går ju inte att INTE ha med Kiara i ett sånt här inlägg. Hon började i princip göra flickisar innan hon började gå... Alltid varit en supertalang och hon är fortfarande! Hon har varit med i en reklamfilm för tjejernas NBA (basket), i Ellen DeGeneres Show och hon är ansiktet utåt för GK och The Cheer Leader Magazine.
 
Under åren har hon gått i olika lag. Hon började i något lag som heter Twisters och gick sedan över till CheerForce och tävlade med Diamondz på Worlds. De var ett av de kändaste gymmen i Kalifornien då och har fortfarande lag som tävlar Worlds. Hon gjorde några år i Diamondz och tävlade sedan med California Allstars coed två år och från och med förra säsongen Smoed, där jag tycker hon passar allra bäst! Det ska bli ytterst spännande att se vilket college hon väljer då hon kan välja och vraka när det kommer till cheerleading (om hon nu vill hålla på med det).
 

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Kiaras miner på 0.38-0.41, så söt!

2012-08-11 @ 14:57:00
Postat av: Anonym

får man tävla med långa naglar i usa?

Svar: Ingen aning.
You Better Work

2012-08-11 @ 19:49:35
Postat av: Anonym

Känns så jäkla ballt att Kiara har signat ens sko alltså...

2012-08-12 @ 19:28:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0