Trinity Athletics 2012-2013

Nu är det officiellt att Gabi Butler och hennes syster Amanda Butler kommer gå i Trinity Athletics nästa säsong! Gabi kommer även träna power tumbling där. Deras familj bor fortfarande i Florida och de kommer delvis bo hos en annan familj i Georiga (de är homeschooled). I samma lag kommer Angel Rice från Stingray Orange, Shayla Moore från Georgia Allstars och ett antal killar från Georgia Allstars gå.

Trinity Athletics gym ligger i delstaten Georgia. Deras gym är ett av de mest moderna cheerleadinggymmen i USA. Förra säsongen var deras första och till den här säsongen har de fått med sig ett gäng nya coacher. Gianni DiNegri som är en av de mest kända och respekterade coacherna i USA och som har varit hos Georgia Allstars ett antal år fram tills nu, Adrian Strouder som varit aktiv i University of Louisville/GymTyme och sist men inte minst gymnastiktränaren Tonya Rice, mamma till Angel Rice.



Det spekuleras mycket hur det kommer gå för Trinity nästa säsong, men ingen vet ju något säkert utan vi får vänta och se till första tävlingen! Det ska bli oerhört spännande i alla fall. Det har varit mycket drama kring detta på Twitter då folk påstått att de "snott" aktiva. Särskilt Jamie Parrish och Georgia Allstars har twittrat mycket om detta och halva cheervärlden verkar ha tappat respekt för honom. Stingrays och Top Gun har varit föredömliga och inte yppat ett ord!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0