Worlds 2013

Det har kommit ut massa info om nästa Worlds (läs HÄR). Den här säsongen firar Worlds 10 års-jubileum! Woho. För er som har Twitter eller kollar Fierce Board har ni säkert sett att många diskuterar de nya "reglerna" och de höjda priserna för att titta på tävlingen...
 
Nya regler
- Man får vara kvar på mattan i max 30 sekunder efter programmet (fanns ingen gräns förut).
- Man får inte dra för mycket uppmärksamhet till sig som enskild person på väg in eller ut. Det är inte tillåtet att göra någon slags "handshake" innan musiken sätts igång och efter programmet ingen segerdans, slänga-sig-på-golvet-i-en-hög eller hoppa upp på tränare.
- Ingen annan än de aktiva får vistas på mattan (förutom vid en skada).
- Alla som bor på Disneyhotell måste vara i sina rum 00:00 (förra året blev det en stor fest efter tävlingen och polishelikoptrar fick komma).
 
Höjda priser
Förra året blev hundratals utelåsta från HP Field House under large senior. Varje år ökar antalet tävlande lag och det gör att hallen blir överfull vid vissa tillfällen under dagen (när populära lag tävlar). USASF's sätt att få bort en del av publiken är att höja priserna för att titta på Worlds. Lördagen kommer kosta $40/person, söndagen $40/person och måndagen då finals är kommer kosta $30 för varje "session" ($90 totalt). Finals-dagen är alltså indelad i tre delar och de kommer tömma hallen mellan varje del... Så, om man vill titta på Worlds (enbart klubb-VM) kostar det $170.
 
 
Torsdag 25 april
- ICU's öppningsceremoni
- ICU group stunt och partner stunt
 
Fredag 26 april
- ICU lag
 
Lördag 27 april
- Prelims i small senior, small coed och medium coed
- Semi-finals i large senior och large coed
- US Trials i international open 5, international open coed 5, international open 6 och international open coed 6
 
Söndag 28 april
- Semi-finals i small senior, small coed, medium senior, medium coed, international open 5, international open coed 5, international open 6 och international open coed 6
- Finals i large senior och large coed
 
Måndag 29 april
- Finals i small senior, small coed, medium senior, medium coed, international open 5, international open coed 5, international open 6 och international open coed 6
 
 
ICU = Det "riktiga" VM där landslagen tävlar. Det andra är klubb-VM där bara klubblag tävlar.
Prelims = där alla lag som har "at-large bid" tävlar. Det betyder att man fått en bid för att tävla Worlds, men inte fått en fullt betalande bid. Topplagen tävlar alltså inte här. Prelims är bara för de allra största klasserna. I t.ex. large senior är det så få lag att det inte behövs.
Semi-finals = Som det låter, semifinal. Några lag från prelims går vidare hit och de som har en full paid bid tävlar här för första gången.
Finals = Finaltävlingen som avgör de slutgiltiga placeringarna. Bara 10 lag går vidare hit i varje klass (förutom international open).
US Trials = I international open-klasserna får bara 10 lag från varje land tävla semi-finals, vilket gör att de amerikanska international open-lagen måste göra upp vilka 10 det blir först.
 

Kommentarer
Postat av: Kalle

Vart kan jag köpa Stingrays Orange- linnet, det peach färgade?
Tror du det kommer finnas att köpa på typ Worlds eller andra tävlingar? Eller går det att beställas till Sverige? :)

Svar: Nej, det kommer nog inte finnas att köpa på Worlds. Det säljs faktiskt inte särskilt mycket kläder där, bara på EXPO som är på ett hotell och inte vid själva tävlingshallarna.
Det finns att köpa här - http://fulloutsportsstore.com/stingrays
You Better Work

2012-11-02 @ 18:47:29
Postat av: Kalle

Tack!!! :)

2012-11-03 @ 18:40:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0