Infinity Allstars Cheer

Det har startats en ny cheerleadingförening i Stockholm - Infinity Allstars Cheer, som tillhör Tyresögymnastiken. Cheerleadingsektionen har startats upp av några som tidigare gått i Twisters Cheer Elite. Läs mer om IAC här under:

Nu ska Tyresögymnastiken äntligen bredda sin prestigefulla verksamhet - senast 5:a i truppgymnastik i samarbete med SOL på SM - med cheerleading. Infinity Allstars Cheer är en cheerleadingsektion som kommer att stå för träningsglädje, målmedvetenhet och lagkänsla. Under första året satsar vi på bra lagsammanhållning och rolig träning. Vi kommer till en början att träna tillsammans två pass i veckan i nybyggda Dalhallen med tillgång till många redskap och trampoliner. Målet är att under detta pilotår medverka på diverse uppvisningar och matcher.

Alla från 12år, oavsett tidigare erfarenhet, är välkomna att komma på tryout/pröva på den 21/9 kl. mellan 17.30 - ca. 20.30 i Dalhallen, Tyresö. Buss 873 gå av Lummergången och följ skyltar mot Dalskolan. Ytterligare vägbeskrivning på Tyresögymnastikens hemsida. Där börjar vi med en introduktion och sedan prövar på de olika momenten. 

Vill du som aktiv få möjlighet att utvecklas både utanför och på träningsmattan med kost, personligt inriktad träning och grym lagkänsla? Är du gammal gymnast som saknar känslan av lagsport? Tveka inte, kom förbi och testa! Vi söker även dig som är intresserad av att bli tränare hos oss. 

Frågor/föranmälan:

emelie.louise@gmail.com 

Läs mer: 

www.tyresogymnastiken.se


Mvh, 

Emelie (blockansvarig), Felicia, Cornelia och Michaela

Kommentarer
Postat av: Cornelia

Hej! Tänkte bara säga att tryout är 21/9 inte 29/9!

Svar: Fixat.
You Better Work

2012-09-15 @ 15:01:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0