Small senior 12/13

Small senior är den absolut populäraste all girl level 5-klassen i USA. Det är galet många lag även på Worlds! Det finns en lång lista med bekräftade lag för den här säsongen, men den blir lite för lång för att lägga upp. Värt att notera är att Stingray Orange, världsmästarna 2012, har gått över till medium.
 
Några av topplagen:
 
AZ Power Envy
"The ladies in lace" har gått ner från medium till small. De har mycket talang, men nådde inte riktigt fram förra säsongen. Om de toppat laget mer (i och med att de är 20 istället för 30) så kan det nog bli riktigt bra! De har nog over all de vigaste topparna av alla amerikanska lag!
 
Bilden här under är tydligen tagen deras första träning för säsongen. Yes they better work med alla spike!
 
 
 
Ni kanske minns den här filmen? Fantastisk film med de från förra säsongen:
 
 
 
California Allstars Lady Bullets/Elite
Om det är några som är sugna på revansch det här året så är det de här laget! 2011 var de favorittippade av i princip alla, men föll på mållinjen för Cheer Athletics Panthers. 2012 föll de på mållinjen ännu en gång... Denna gången mot Stingray Orange! Jag ser väldigt mycket fram emot att se det här laget!
 
 
 
Cheer Extreme Small Senior X/Sharks
Small Senior X har hamnat lite i skymundan de senaste åren, dels för Senior Elite och dels för andra duktiga small senior-lag som Orange, Lady Bullets och Panthers. Mellan säsongen 10/11 och 11/12 utvecklades de väldigt mycket och förhoppningsvis fortsätter de på det spåret till den här säsongen! De är nog också sugna på att få visa vad de verkligen går för.



 
Green Bay Elite Lime
Jag älskar det här laget! Deras stunt är helt galna, och de flesta i laget har knappt fyllt 15 år! Kan de cleana upp det lite är det nog absolut medaljchans... I år kom de fyra på Worlds!
 
 
Här är de på Worlds 2012:
 
 
 
Orlando Allstars Angels
Många trodde Angels skulle ta medalj på Worlds, men så blev inte fallet då de slutade på en sjätte plats. Men de är väletablerade i small senior-klassen och väldigt "stabila". Jag hoppas de har ännu mer att bjuda på i år!
 
 
 
Spirit Central Bengals
Om jag ska vara ärlig har jag aldrig lagt märke till det här laget förut... Måste sett de på Worlds, men kan inte minnas det! Men nu när jag tittade på filmen så är de riktigt riktigt grymma! De knep en femte plats på Worlds, före Orlando Allstars Angels. Hoppas på att de är ännu bättre i år!
 
 
 
Woodlands Elite Generals
Efter "prelims"-dagen på Worlds låg det här laget etta i medium senior (före Panthers, Cali etc)!! Till dag två tappade de något och slutade på en tredje plats, men som ändå inte är fy skam. De här är lite "underdogs", så som Panthers var 2011. Jag tror de kan komma in och chocka!
 
Bubblare:
CC Champs
Charlotte Allstars Blush
CheerForce Senior Black
Crimson Heat 5 Alarm
JuST Cheer
Maryland Twisters Eclipse
Ultimate Athletics Legacy
World Cup Suns

Kommentarer
Postat av: Anonym

Är seriöst kär i Green Bay

2012-09-05 @ 18:56:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0